PENDİK’TE KÜTÜPHANE AÇILIŞI

ESENYALI KÜTÜPHANESİNİN AÇILIŞI SÖYLEŞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 Tarih: 01-03-2024 12:39:44
PENDİK’TE KÜTÜPHANE AÇILIŞI

Pendik Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Esenyalı Kütüphanesi’nin resmi açılışı, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Yazar Kaan Murat Yanık ile söyleşinin gerçekleştirildiği açılışta konuşan Başkan Ahmet Cin gençlerin kütüphane taleplerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, ‘’Sadece 5 yılda 10 tane kütüphane yaptık, yenileri gelecek” dedi.           

Esenyalı Kütüphanesi’nin açılışında yazar Kaan Murat Yanık bir söyleşi gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ahmet Cin’in de katıldığı söyleşide genç yazar, yazarlık serüvenini ve kütüphanelerin önemini anlattı, gençlere tavsiyelerde bulundu.

Söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yanık, Pendik’teki kütüphaneleri değerlendirerek “Kütüphaneler noktasında Pendik İstanbul’un en iyi ilçelerinden biri. Okurlarımdan da bunu işitiyorum. İstanbul gibi kalabalık bir metropolde kafanızı dinleyebileceğiniz kitaplarla bir arada olabileceğiniz mekanlar ne kadar artarsa biz yazarlar ve okurlar o kadar mutlu oluruz” dedi.

5 YILDA 10 KÜTÜPHANE YAPTIK

Programda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik’e yeni kütüphane kazandırmayı sürdüreceklerini ifade ederek “Gençlerimizin kütüphane taleplerini gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sadece son 5 yılda 10 tane kütüphane yaptık. Yenileri gelecek. Gençlerimiz de kütüphanelerimizi sahipleniyor, onları hiçbir zaman boş bırakmıyorlar” şeklinde konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI