Kocaeli’de altın kemer için güreşecekler

Kocaelide Altın Kemer Yağlı Güreşleri 15 Ağustos Pazar günü yapılacak.
 Tarih: 09-08-2021 13:20:00
Kocaeli’de altın kemer için güreşecekler

Kocaeli'de Altın Kemer Yağlı Güreşleri 15 Ağustos Pazar günü yapılacak.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsünü düzenlenecek olan Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nin lansmanı Maide Restaurant’ta gerçekleştirildi. Başpehlivana verilecek 41 bin TL değerindeki altın kemerin de sergilendiği basın toplantısında Kocaelili güreşçiler iddialı sözleriyle rakiplerine adeta gözdağı verdi.

Karamürsel’in efsane başpehlivanı Ahmet Taşçı onuruna düzenlenen güreşler için gerçekleştirilen basın toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun yanı sıra efsane başpehlivan Ahmet Taşçı, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dört kez başpehlivan olan Ali Gürbüz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un güreşçisi Faruk Akkoyun, Başpehlivan İsmail Koç, Kırkpınar Yağlı Güreş başpehlivanı Recep Kara, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazanan aynı zamanda Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ve çok sayıda başpehlivan katıldı.

Lansman programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, 15 Ağustos Pazar günü yapılan olan Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nin Kocaeli’nin gururu, Türk milletinin gönlüne taht kurmuş bir başpehlivan olan Ahmet Taşçı adına organize edildiğini ifade etti. Derece yapan sporculara çeşitli ödüller verileceğini söyleyen Genel Sekreter Gündoğdu, 650 bin TL değerinde ise çeşitli ödül bütçesi ayırdık. 14 farklı kategoride yapılacak güreşlerde 4 farklı madalya verilecek. Altın kemerin değeri ise 41 bin TL. Altın kemerimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından takılacak” diye konuştu.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI