KAYMAKAM YILDIZ 'KENTİN SESİ'NİN KONUĞU OLDU...

Her ayın son Salı akşamı, PESİAD, Pendik Kent Konseyi ve Pendik Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ''Kentin Sesi'' programının yeni sezonun ilk programında Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'ı konuk etti.
 Tarih: 29-11-2023 16:49:32
KAYMAKAM YILDIZ 'KENTİN SESİ'NİN KONUĞU OLDU...

Melda Kuyucu Kılıç moderatörlüğünde gerçekleştirilen programda yaklaşık üç ay önce yeni görevine başlayan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın hayatından kesitler sunuldu. Eğitimden mesleki kariyerine, evlilikten kültür sanata, edebiyattan spora kaymakam Mehmet Yıldız’ın hayatının hoş bir sohbet havasında anlatıldığı programda, Serdar Özalkak’ın başkanlığını yürüttüğü PEFHEM TSM Korosu sanatçıları da seslendirdikleri eserlerle geceye ayrı bir renk kattı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, PESİAD Başkanı A. Kadir Bayram ve yönetimi, Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz ve yönetimi, PEFHEM Başkanı Serdar Özalkak ve yönetimi ile birlikte çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleşen programda kendisine yöneltilen soruları büyük bir içtenlikle cevaplandıran kaymakam Yıldız, şuan ki görev yeri olan Pendik’in nüfus potansiyeli olarak devasa bir şehir olduğunu ve Pendiklilerin çok sıcak kanlı insanlar olduğunu ifade ederek, “Pendik'te olmanın gururunu taşıyorum.” Dedi.

Kitap okumanın önemi üzerinde durarak gençlere kitap okumalarını tavsiye eden Kaymakam Yıldız’ın özellikle okul anıları, eşi ile tanışma hikayesi, okuduğu şiir ve eşi ile yaptığı düet katılımcılardan büyük alkış aldı.

Programında PESİAD bünyesinde bu yıl hayata geçirilen “PESİAD Cumhuriyetimizin 100.Yılı Hatıra Ormanı” hakkında Sosyal İşler Birim Başkan Yardımcısı Süleyman GENÇ bilgilendirmelerde bulundu. Bu sezonun ilk ‘Kentin Sesi’ programı, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, Kaymakamı Mehmet Yıldız ve eşine çiçek ve hediye takdiminin ardından günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI