KAYMAKAM YILDIZ’DAN GAZETECİLERE ÖVGÜ

10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız gazetecilerle bir araya gelerek günlerini kutladı.
 Tarih: 12-01-2024 14:49:59   Güncelleme: 12-01-2024 22:19:59
KAYMAKAM YILDIZ’DAN GAZETECİLERE ÖVGÜ

Pendik Gülistan Sofrası’nda gazeteciler onuruna düzenleyen programa, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız eşi Şenel Yıldız, Pendik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Genç ve yönetici kadrosu katıldı.

Programda Pendik Kaymakam Mehmet Yıldız, organizasyonu gerçekleştiren Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç ve yönetim kadrosuna teşekkür ederek gazetecilerin tek tek günlerini kutladı.

Gecenin önemine binaen konuşan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız,  davete katıldıkları için bir gazetecilere teşekkür ederek; “Her şartta görevlerini fedakarlıkla yapan basın mensubu arkadaşlarımızla bu özel günlerinde bir arada olmak, kendileri ile yakinen sohbet etmekten memnuniyet duydum. Pendik’teki görevime başlayalı kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen, sizlerle karşılıklı olarak uyum içinde ve aile sıcaklığında ilişkiler geliştirdik. Ülkemizin, şehrimizin, ilçemizin gelişiminde rol oynayan siz değerli arkadaşlarımı takdir ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Gecede Pendik Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda Şehrin Şairleri Grubu Kurucusu Metin Yazıcı okuduğu şiirlerle da programa renk kattı.

 

  HABER VİDEOSU
  Editör: YALÇIN BEL   Kaynak: BÜLTEN İSTANBUL GAZETESİ
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI