KARTAL'DA SEMT PAZARLARINA TAM KADRO DENETİM

 Tarih: 08-05-2021 18:03:23
KARTAL'DA SEMT PAZARLARINA TAM KADRO DENETİM

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesinde yapılan değişiklik üzerine tam kapanma sürecinde bugün ilk kez kurulan semt pazarları Kartal Kaymakamlığı, Kartal Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından denetlendi.

Kartal'da kurulan semt pazarlarında yapılan denetimlere Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan yardımcıları Adem Uçar, Cengiz Türkmen ve Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı katıldı. Denetimlerde heyet Çavuşoğlu ve Atalar Mahallelerinde kurulan semt pazarlarında pazarcıları denetlerken vatandaşlara da kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

SEBZE-MEYVE DIŞINDA SATIŞA İZİN VERİLMEDİ

Genelge doğrultusunda semt pazarlarında satışına izin verilen sebze-meyvenin dışında satışa izin verilmedi. Pazarlarda vatandaşların genel anlamda kurallara riayet ettikleri gözlenirken, sebze ve meyveyi elleriyle seçen vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.,

KURALLARA EL BİRLİĞİ İLE UYMALIYIZ

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, pazarlarda gördükleri hataları vatandaşları uyararak gerekli tedbirleri almalarını sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek, koronavirüs tablosundaki iyileşmenin memnuniyet verici olduğunu bunun daha da lehimize artması için elbirliği ile kurallara tam uyulması gerektiğinin altını çizdi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI