TDP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKGÜN’E PLAKET

Medya Basın Birliği Federasyonu Başkanı İbrahim Yaman ve beraberindeki heyet Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün’ü makamında ziyaret etti. Yaman, Akgün’e gazetecilerin 212 sayılı kanunla eski haklarının geri kazanmaları konusunda yaptığı mücadele için teşekkür ederek plaket verdi.
 Tarih: 27-11-2021 21:41:08
TDP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKGÜN’E PLAKET

Medya Basın Birliği Federasyonu Başkanı İbrahim Yaman, Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün’ü ziyaret etti. Federasyon başkanı İbrahim Yaman, Hüseyin Akgün’e, gazetecilerin 2008 yılında değiştirilen ve 212 sayılı kanununla bazı haklarının geri alınmaları konusunda ve internet gazeteciliğinin hahlarının kazanılması için yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, gazetecilik mesleğinin Türkiye’de zor koşullar altında yapıldığını geçmişte elde ettikleri kazanımların bugün kaybettiklerini belirterek, “Gazetecilik Türkiye’de zor koşullar altında yapılmaktadır. Gazetecilerin geçmişte kazandıkları hakları bugün ellerinden alınmıştır. Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül, gazetecilerin özlük haklarının korunması ve 212 sayılı kanunda ellerinden alınan bazı haklarının geri kazanılması için mücadele vermektedir. Bizlerde Genel Başkanımızın düşünceleri doğrultusunda çalışmalar yürütmekteyiz” dedi.

Medya Basın Birliği Federasyonu Başkanı İbrahim Yaman ziyaretinde Akgün’e çalışmlarından ötürü teşekkür plaketi verdi.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER İSTANBUL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI