İsmail Kartal'dan duygulandıran Ahmet Çalık sözleri!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık hakkında konuştu.
 Tarih: 14-01-2022 20:00:00   Güncelleme: 14-01-2022 22:00:00
İsmail Kartal'dan duygulandıran Ahmet Çalık sözleri!

Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, 11 Ocak Salı günü geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti. Katıldığı bir televizyon kanalında genç futbolcu hakkında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, herkesi duygulandırdı.

"Altyapıdaki çocuklara harçlık verirdi"

Ahmet Çalık'ın çok saygılı bir insan olduğunu belirten Kartal, "Geçen sezon Hilmi Kulluk başkanla beraber Ahmet Çalık'ı transfer ettik. Bu konuda kendisi çok büyük fedakarlıklar yaptı. Gayet de güzel gidiyordu. Bir insan olarak çok düzgün saygılı bir insandı. Bulunduğu ortamda herkese saygı duyuyordu. Ara ara altyapıdan oyuncular çağırarak onları etrafına alıp yemeklere götürüyordu. Onlara abilik yapıyordu. Onlara destek oluyordu. İnançlı bir çocuktu. Gerçekten çok üzgünüm. Alt yapıdan gelen çocuklara krampon alıyordu, harçlık veriyordu. Türk futbolu ve Konyaspor camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI