GAZİ OKTAY KAYA BAŞVURUSUNU YAPYI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Eski Başkanı, Gazi Oktay Kaya, Pendik Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylı başvurusunda bulundu. 1993 yılında teröristlerle girdiği çalışmada yaralanan ve Gazi unvanı alan Oktay Kaya, başvuru belgelerini AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya’ya teslim etti.
 Tarih: 10-12-2023 23:55:29
GAZİ OKTAY KAYA BAŞVURUSUNU YAPYI

Oktay Kaya, Pendik Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık duyurusunu sosyal medya hesabından duyurdu...

Kamuoyuna....

Siyaset bir hizmet ve bayrak yarışıdır.

Bende mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Ak Parti’den 2024 yerel seçimlerinde Pendik’ten Meclis Üyesi Aday Adayı oldum.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin üniformasını şerefle taşırken 1993 yılında teröristlere karşı dağlarda mücadele etmiş ve bu ülke için kurşun atıp, kurşun yemiş, bu nedenle Gazi olma unvanına nail olmuş bir kardeşinizim.

Gazi olduktan sonra kabuğuna çekilip hayata küsmemiş, Pendik İlçesinde kurucu başkanı olduğum Şehit ve Gaziler Derneği ile diğer gazilerimize ve şehit yakınlarımıza her zaman destek olmaya gayret gösterdim. Bu deneyim ve zaman içerisinde yöneticisi olduğum  birçok vakıf ve derneklerde (Sivil Toplum Kuruluşu) halkımızla hep iç içe oldum.

Aslen Sivas doğumluyum.

Pendik’in ve İstanbul’un demografik yapısına baktığımızda Sivas’lı hemşerilerimin çoğunlukta olduğu görülmektedir. Partimin teveccüh göstermesi halinde Sivas Dernekleri ve Sivas’lı hemşerilerimin teveccühünün partimiz ve şahsıma yerel seçimlerde artı değer sağlayacağını düşünmekteyim. 35 yıllık tüccarlığım  ile ticarette ki kazanımlarımı helalinden ve erdemli bir şekilde alın terimle kazandım. 

Aslında benim yaşımda bir insanın bütün dünyevi kazanımlarını gerçekleştirmiş ve artık hayatın tadını çıkarmak noktasında bir hayat sürmek isteyeceğini düşünüyorum.Ama ben şahsım adına vatandaşa hizmetin Hakka hizmet olduğu şiarını benimsemiş bir birey olarak siyasi arenada göreve talip oldum. Partimizin, Pendik’li hemşerilerimin teveccüh göstermesi halinde Pendik’in bütün sorunlarının çözümü için partim ve belediye başkanımızla birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğimi kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Hacı Gazi Oktay KAYA

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI