Galatasaray, Elneny için Arsenal'le temaslara başladı!

İngiliz basını, Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Elneny için Arsenal'le temasa geçtiğini iddia etti.
 Tarih: 10-10-2021 20:00:00
Galatasaray, Elneny için Arsenal'le temaslara başladı!

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. The Sun gazetesi, sarı-kırmızılıların Elneny için Arsenal ile yeniden temaslara başladığını duyurdu. İngiliz devinin 29 yaşındaki orta sahayı bu kez Aslan'a satmaya istekli olduğu dile getirildi.

Cimbom, yaz döneminde de istediği Elneny ile anlaşmış ancak Arsenal, teklifi kabul etmemişti. Topçular'ın, sözleşmesi 2022'de bitecek Mısırlı yıldızı devre arasında satmak istediği belirtiliyor. 1.79 boyundaki yıldız bu sezon sadece bir lig maçında oynadı ve parçalıyı giymeye dünden razı.

Futbolculuk kariyerine El Ahly altyapısında başlayan Mohamed Elneny daha sonra El Mokawloon, Basel, Arsenal ve Beşiktaş formaları giydi. Mısırlıön liberonun transferi için Arsenal 2015-2016 sezonunun devre arasında 12 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

BEŞİKTAŞ FORMASIYLA 36 MAÇ
 
Mohamed Elneny, Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde 36 resmi maçta süre aldı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 1 kez gol sevinci yaşadı. Deneyimli orta saha aynı zamanda 4 asist katkısı verdi.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI