Depremi fırsat saydı! Yunanistan hükümetine alçak öneri

Türkiye'de cumhuriyet tarihinin en büyük depremi yaşanmış, binlerce insan ölmüşken Yunanlı Yargıtay Avukatı İoannis Gitsakis alçakça bir paylaşım yaparak "Yunan karasularını 12 deniz miline çıkarmak için en iyi zaman" dedi.
 Tarih: 09-02-2023 16:00:00
Depremi fırsat saydı! Yunanistan hükümetine alçak öneri

Türkiye Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerle sarsıldı. Büyük bir yıkıma neden olan depremlerde 15 bine yakın insan hayatını kaybederken 65 bine yakın insan yaralandı. Türkiye tarihinin en büyük afetiyle mücadele ederken Yunanistan'dan alçak bir çıkış geldi. 

KARASULARINI 12 MİLE ÇIKARMA ÇAĞRISI

Depremdeki büyük felaketin farkında olan ve Türkiye'nin var gücüyle bölgede enkazlarla meşgul olduğunu düşünen Yunanlı Yargıtay Avukatı İoannis Gitsakis, Yunan hükümetine skandal bir çağrıda bulundu. Gitsakis, alçakça bir paylaşım yaparak "Yunan karasularını 12 deniz miline çıkarmak için en iyi zaman" tweetini attı. Utanmaz avukat, paylaşımına #deprem etiketini koymayı da ihmal etmedi.


SAVAŞ UÇAKLARININ UCUNA TÜRKİYE'Yİ KOYDU

Alçak paylaşım sonrası Türklerden büyük tepki ve tehdit aldığı düşünülen avukat, saatler önce yeni bir paylaşım daha yaparak bir skandala daha imza attı. Paylaşımında dolayı profilinin artık Türkiye'de ünlü olduğunu söyleyen avukat Gitsakis, "Size şunu yapacağız" tehditlerini cömertçe kabul ettiğim için, bunu buraya bırakayım da Türkiye'nin kaderinin ne olacağını bilsinler. !" diyerek bu kez Yunan savaş uçaklarının namlusunun ucuna Türkiye haritasını koyduğu bir görüntüyü paylaştı. 

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI