Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ankaragücü FB maçı muhtemel 11'leri!

Fenerbahçe Süper Ligin 40. haftasında deplasmanda Ankaragücüne konuk olacak. Şampiyonluk yolunda Beşiktaşın arkasında bulunan Sarı Lacivertliler deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak iddiasını sürdürmek istiyor. Küme düşme hattında bulunan Başkent Temsilcisi ise evinde kazanmanın planlarını yapıyor. Peki, Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ankaragücü FB maçı muhtemel 11leri!
 Tarih: 06-05-2021 17:00:00
Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Ankaragücü FB maçı muhtemel 11'leri!

Ankaragücü Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Emre Belözoğlu yönetimindeki Sarı Lacivertliler şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar taşımak için deplasmanda rakibini yenmenin planlarını yapıyor. Öte yandan düşme potasında bulunan Hikmet Karaman ve öğrencileri ise sahasında oynayacakları maçı kazanıp ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Peki bu hafta oynanacak olan Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte Ankaragücü FB maçı muhtemel 11'leri!

Ankaragücü Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Ankaragücü Süper Lig'in 40. haftasında Eryaman Stadyumunda Fenerbahçe'yi konuk edecek. 8 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30'da başlayacak olan maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Ankaragücü Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'leri!

Ankaragücü: Korcan, Pazdan, Tiago, Kulusic, Kitsiou, Lobzhanidze, İbrahim, Paintsil, Voca, Çekici, Alper

Fenerbahçe: Harun, Ozan, Szalai, Tisserand, Caner, Sosa, Mert Hakan, İrfan Can, Mesut Özil, Pelkas, Valencia

Fenerbahçe'de 5 Oyuncu Ankara Kafilesinde Yer Almayacak

Cumartesi günü oynanacak olan maçta Ankaragücü'ne konuk olan Fenerbahçe'de 5 oyuncunun kafilede yer alması beklenmiyor. Sarı Lacivertliler de sakatlanarak sezonu kapatan Diego Perotti, el bileği kırılan Altay Bayındır, bel fıtığı tespit edilen Sadık Çiftpınar, baldır gerilmesi yaşayan Serdar Aziz ve arka adelesi atan Nazım sangare bu maçın kadrosunda yer almayacak. 

Ankaragücü'nde 3 İsim Fenerbahçe Karşısında Yok

Sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Ankaragücü'nde 3 futbolcu bu maçın kadrosunda yer almayacak. Başkent Ekibinde sakatlığı bulunan Badji ve Borven'in bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan sarı kart cezalısı olan Kulusic'in de kadroda yer alması muhtemel gözükmüyor. 

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI