AHMET CİN: YENİ BİR REKORA İMZA ATACAĞIZ…

Ahmet Cin; “Yakın bir zamanda Pendik’le ilgili projelerimizin lansmanını yapacağız ve yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Artık yeni işler zamanı deyip bismillah diyeceğiz. Pendik’te şuana kadar yerel seçim tarihinin en yüksek oyunu alarak teşkilatımızla birlikte yeni bir rekora imza atacağız” dedi.
 Tarih: 20-01-2024 21:15:35   Güncelleme: 20-01-2024 23:32:35
AHMET CİN: YENİ BİR REKORA İMZA ATACAĞIZ…

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in, yeniden AK Parti ve Cumhur ittifakının Pendik Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle kutlama töreni yapıldı. AK Parti Pendik İlçe Merkezi’nde düzenlenen törene ilçe yönetimi, STK temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Pendik Belediye Başkanı ve 2024 Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin’i ilçe binasının önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı. AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya Başkan Cin’i çiçekle karşıladı.

İSTANBUL BİZİM SEVDAMIZ

İlçe Başkanı Özer Sarıkaya konuşmasında ‘’İstanbul bizim sevdamız, İstanbul bizim duamız. Biz İstanbul’u yeniden muradına kavuşturmak için bugün yola çıktık. İnşallah gözle görülür belediyeciliği devam ettireceğiz. Ahmet Başkanımızı ve Murat Kurum Başkanımızı İstanbul’a layık birer belediye başkanı olarak sizlerin gayreti teveccühü ve çalışmaları ile tekrar kazandıracağız. ‘’ dedi

YENİ BİR YOLA REVAN OLACAĞIZ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ise yaptığı konuşmasında; “2019 yılında Pendik’te rekor bir oy alarak bu süreci başlatmıştık. Bu 5 yıllık süre zarfında sizin bu güveninize layık olmaya çalıştık. Gece gündüz demedik. 24 saat usulünde her şeyimizden fedakarlık yaparak ama size layık olmak adına bu çalışmaları yapmaya çalıştık. 5 yıllık süre zarfında sizlerin bu güvenini boşa çıkarmadığımıza inanıyorum. Ki buna istinaden Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile ve teşkilatımızın destekleriyle tekrar aday gösterilmiş olduk.  Şimdi yeni bir yola revan olacağız inşallah. Bundan sonraki süreçte çok daha gayretli çok daha iyi çalışmamız lazım çünkü biliyorsunuz 2019 senesinde Büyükşehirde yarım kalan bir işimiz var o yarım kalan işi bitirmemiz lazım. İnşallah sizlerin gayreti ve duasıyla bu işi de halletmiş olacağız. 

PENDİKLİLERİN SORUNUNU BİZİM SORUNUMUZ OLARAK GÖRDÜK

Bu süre zarfında birçok arkadaşımız siyasi arkadaşımız belediye başka aday adayı oldular ben hepsine teşekkür ediyorum. Bu seviyeli süreçten dolayı teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum. Bu süre zarfında belki ufak tefek dedikodular olmuş olabilir belki laflar söylemiş olabilir. Biz Müslümanız, müslümanca davranmak zorundayız. Bize taş atana biz gül atacağız, bize kötü söz söyleyene biz iyi söz söyleyerek Müslümanlığımızın gereğini yerine getirmiş olacağız. Tabi siyasi rakiplerimiz olacak onlarla bir çalışmalarımızı hep beraber yapmış olacağız. Onlar bir şeyler söyleyecekler, bizler bir şeyler söyleyeceğiz ama inanın ki bizim cevap veremeyeceğimiz hiçbir soru olmaz. Pendiklilerin sorununu bizim sorunumuz olarak gördük o meseleleri hamdolsun yerine getirmeye çalışıyoruz.

PENDİK’E LEVEL ATLATACAĞIZ

İstanbul’da bu süre zarfında en fazla yatırım yapan ilçe konumumuzu koruduk 5 yıllık süre zarfında. Sosyal belediyecililiği anlamı da hem insani hem İslami görevimiz olan bu sosyal belediyeciliği yine İstanbul’da en iyi yapan belediyelerden bir tanesi olduk ve şu anda mali olarak da İstanbul’un en iyi belediyelerinden bir tanesiyiz.  Bu gücümüzü by yetkimizi bundan sonraki süreçte sizlerle beraber inşallah paylaşarak, birlikte yöneterek Pendik’i devam ettireceğiz. Veya hakikaten Pendik’i level atlatacağız.

MURAT KURUM İSTANBUL’UN MURADI

Bu noktada büyükşehirle ilgili bir eksik kalan yanımız vardı biliyorsunuz, geçen dönemde 2019 senesinde Binali Bey ve ekibi ile görüştüğümüzde Pendik’e o zamanın parası 8 milyar lira yatırım gelecekti.  Yani bugünün parasına vurduğunuz zaman belki 70-80 milyar liralık bir yatırım gelecekti. Ama şu anda mevcut yönetim maalesef bu rakamın belki yüzde 1’ini dahi Pendik’e yapmış değil. Şimdi yeni bir fırsat doğuyor. Murat Kurum İstanbul’un muradı inşallah. Muradına erdirmek suretiyle Pendik’i de muradına erdirecek. Onla beraber İşbirliği yaparak Pendik’e büyük yatırımları getirmenin hesabını yapıyoruz.

YENİ PROJELERİMİZİN LANSMANINI YAPACAĞIZ

Hazırlıklarımızı yaptık. Projelerimizi hazırladık. Ön görüşmelerimizi yaptık. Çok kısa bir süre içinde inşallah ilçe başkanımızla oturup değerlendirdikten sonra teşkilatımızla değerlendirdikten sonra lansmanımızı yapacağız. Pendik’i nereden nereye getireceğimize inşallah hep beraber karar vereceğiz. ‘’

  HABER VİDEOSU
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI