AHMET CİN: PENDİK’TE YAŞAMANIN SEVİNCİNİ DAHA DA ARTTIRACAĞIZ

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 31 Mart 2024 Seçim Beyannamesini Yunus Emre Kültür merkezi’nde düzenlenen toplantıda açıkladı. Başkan Cin, yeni dönemde “Asıl işimiz gönüller yapmak olacak, Pendik’in birliğini, dirliğini geliştirmek olacak. Pendik’te yaşamanın sevincini daha da artırmak olacak” dedi.
 Tarih: 24-02-2024 19:05:55   Güncelleme: 24-02-2024 20:20:55
AHMET CİN: PENDİK’TE YAŞAMANIN SEVİNCİNİ DAHA DA ARTTIRACAĞIZ

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘31 Mart 2024 Seçim Beyannamesi’ programına, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, MHP Pendik ilçe Başkanı Kerim Kaya, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YAPTIĞIMIZ İŞLER ALGI İŞLERİ DEĞİL

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı olarak 5 yıl daha hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek; “ 5 yıl sonra, Pendik’in her köşesindeki eserlerimiz, Pendiklilerin hepsine dokunan hizmetlerimizle tekrar vatandaşımızın huzuruna çıkıyoruz. Yaptığımız işler algı işleri değil. Gözle görülür işler. Hepsi referansımız. Önümüzdeki dönem mevcudu koruyacağız, geliştireceğiz, hizmet ve eser külliyatımıza yeni maddeler ekleyeceğiz. Pendikliler 5 yıllık süreçte en büyük gücümüz oldu. Önümüzdeki 5 yılda da en büyük gücümüzü yine Pendiklilerden alacağız. Yaptığımız iyi işleri yenileriyle çoğaltacağız. İşimize dört elle sarıldık yine öyle yapacağız. Pendik Belediyesi’nin hizmet şemsiyesi altında herkesi kapsamaya, herkese hizmet etmeye çalıştık. Aynı istikamette devam edeceğiz.

PENDİK’TE YAŞAMANIN SEVİNCİNİ DAHA DA ARTTIRACAĞIZ

Yol varsa gideceğiz yoksa açacağız. Engel varsa aşacağız, Pendik’i Türkiye Yüzyılı’nın Şampiyonluk kürsülerine taşıyacağız. Hizmet merkezleri, ulaşım, erişim yatırımları, altyapı yatırımları, ortak yaşam alanları, sürdürülebilir çevre yatırımları, spor, kültür sanat, gençlik yatırımları. Bunlar bizim işimiz. Bunların en iyilerini yapacağız. Ama asıl işimiz gönüller yapmak olacak, Pendik’in birliğini, dirliğini geliştirmek olacak. Pendik’te yaşamanın sevincini daha da artırmak olacak.

HİZMET ESER SİYASETİ YENİDEN İSTANBUL’DA İŞ BAŞINA GELECEK

Mazeretten başka bir şey üretmeyen mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi gidecek, hizmet ve eser siyaseti yeniden İstanbul'da iş başına geçecek. O zaman çok daha fazla işi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Pendik'e kazandırdığını, sadece İstanbul'un değil, Pendik'in de muradına erdiğini göreceğiz. Bütün Pendiklilere minnettarım. Yeni projelerle yine ilçe sakinlerinin güvenine layık olmaya çalışacağım. Allah mahcup etmesin. Yolumuz, bahtımız açık olsun." Şeklinde konuştu.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI