ADAYI BELİRLEMEK İÇİN ÇALIŞTAY DÜZENLEDİK…

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Sekreteri Mustafa Barış Başarslan yapmış olduğu açıklamada “görevi her ne kadar yeni teslim alsak da, sorumluluklarımızın bilincinde hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 Tarih: 19-12-2023 17:18:56
ADAYI BELİRLEMEK İÇİN ÇALIŞTAY DÜZENLEDİK…

SOKAKLARDA OLACAĞIZ

Pendik’te Yerel Seçimlerde partilerini iktidara taşıyacak olan belediye başkan adayının belirlenmesi için bir çaıştay düzenlediklerini belirten CHP Pendik İlçe Sekreteri Mustafa Barış Başarslan;“Parti tabanımızın yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi hakkındaki görüşlerini, düzenlemiş olduğumuz çalıştay da sorduk. Bunun yanında yerel seçimlerde nasıl bir seçim çalışması izleneceği ve stratejiler hakkında ortak bir platform oluşturduk. Çıkan sonucumuzu il başkanlığımız ve genel merkezimiz ile paylaştık. Parti içi strateji olduğu için burada paylaşmak doğru olmaz ancak kamuoyunun bilmesi gereken şudur ki; CHP Pendik İlçe Başkanlığı bu süreçte parti tabanından gelen düşünceler ile sokaklar da olacak.”

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİCİNDEYİZ

Açıklamanın devamında ise görev ve sorumluluklarından bahseden Başarslan şu ifadeleri kullandı; “Türkiye’nin böylesine tarihsel bir süreçten geçtiği, AKP’nin kendi iktidar anlayışını dayattığı ve arka arkaya yaptığı seçimlerle vatandaşı iyice bunalttığı böylesine bir dönemde almış olduğumuz sorumluluğun bilinci içerisindeyiz.

BUGÜNÜ KURTARMAK DEĞİL, YARINI KURMAKTIR…

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde görev yapmak, geçmişte görev yapanların emek ve fedakârlığını daha iyi anlamaktır. Gelecekte görev yapacak olan kadrolara ise heyecan taşımaktır. Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde geçmişte görev yapanlar deneyimi, bugün görev yapanlar uygulamayı, geleceğe hazırlanan kadrolar ise heyecanı temsil etmektedirler. Bu üç bileşenin karşısında durabilecek bir güç ise henüz Dünya’da görülmemiştir.Cumhuriyet Halk Partisinde görev yapmak, Mustafa Kemal’in deyimiyle; ufkun ardını görmektir. Bugünü kurtarmak değil, yarını kurmaktır.“

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI