Yeni Malatyaspor Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Hatay maçı canlı skor takip!

Yeni Malatyaspor Hatayspor maçı BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Siyahlılar Süper Ligin 41. haftasında sahasında Antakya Ekibine konuk ediyor. Üst sıralara çıkmak için mücadele eden Anadolu Temsilcisi sahasında oynayacağı maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor. Bordo Beyazlılar ise deplasmanda kazanarak lig de ki yerini garantiye almak istiyor. İşte Malatya Hatay maçı canlı skor takip!
 Tarih: 11-05-2021 20:30:00
Yeni Malatyaspor Hatayspor maçı canlı izle! BeIN Sports Malatya Hatay maçı canlı skor takip!

BeIN Sports ekranlarından Yeni Malatyaspor Hatayspor maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Anadolu Temsilcisi evinde Bordo Beyazlıları konuk ediyor. İrfan Buz yönetimindeki Sarı Siyahlılar sahasında oynayacağı maçı kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor. Antakya Ekibi ise deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak sezonu ilk 5 içerisinde bitirmeyi garantilemek istiyor. Merak eden futbol severler için işte Malatya Hatay maçı canlı takip skoru...

YENİ MALATYASPOR HATAYSPOR MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yeni Malatyaspor Hatayspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 41. haftasında Yeni Malatya Stadyumunda Hatayspor'u konuk ediyor. 11 Mayıs Salı günü saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşma BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevini ise Emre Malok üstlenecek. 

Yeni Malatyaspor Hatayspor Maçının Muhtemel 11'leri!

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hadebe, Semih, Karim, Chebake, Ahmed, Fofana, Zeki, Mustafa, Adem, Kubilay

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Rayane Aabid, Ribeiro, Adama Traore, Boupendza, Akintola, Diouf

Yeni Malatyaspor Hatayspor Arasında Maçlar

Yeni Malatyaspor ile Hatayspor Süper Lig tarihinde 10. kez karşı karşıya geliyor. Daha önce 9 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Yeni Malatyaspor 6 kez galip gelirken, Hatayspor 2 kez sahadan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Geride kalan 1 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. 

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI