Son Yaz niçin akıştan kaldırıldı? Fox TV’den şoke eden karar! Gelen kötü haber herkesi üzdü

Son Yaz dizi projesinin yeni bölümünün yayına girmesini merak ve heyecan içerisinde bekleyenleri üzecek gelişme aktarıldı. Son Yaz’ın 7 Mayıs Cuma tarihli yayın akışından kaldırılması izleyenlerin kafasında ‘’Bu hafta neden yok?’’ şeklinde soru işareti oluşturdu. Her Cuma akşamı ekrana gelen Son Yaz dizisinin yayınlanmama sebebini öğrenmek isteyenler dizinin yapımcısından gelen resmi açıklamaya dikkat kesildi.
 Tarih: 06-05-2021 00:10:00
Son Yaz niçin akıştan kaldırıldı? Fox TV’den şoke eden karar! Gelen kötü haber herkesi üzdü

Normal şartlar altında 7 Mayıs Cuma tarihinde yeni bölümünün ekrana taşınması beklenen Son Yaz’ın Fox TV yayın akışı içerisinde bulunmaması izleyici kitlesinin aklını allak bullak etti. Hal böyle olunca Son Yaz yapımının sıkı takipçileri yeni bölümünün neden yayınlanmadığına ve ne zaman başlayacağına yönelik sorgu yürütmeye koyuldu.

Savaşçı'dan olay olacak karar: Fox TV'nin dizisi başarı gösteremediği için bakın ne yapacak!

Son Yaz projesinin yapımcısı tarafından izleyenlerin merak ettiği ve araştırma konusu haline getirdiği soruya yanıt niteliğinde duyuru gerçekleştirildi. Yapılan açıklama doğrultusunda, Son Yaz dizisinin setinde meydana gelen Kovid-19 vakalarından ötürü yayın tarihinin ertelendiğinin bilgisine ulaşıldı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan hüzünlendiren haber! Show TV’de umulmadık karar: Final kapıyı çalıyor

Oyuncu kadrosunda; Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan gibi başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisinin yerine bu hafta Kafalar Karışık adlı Türk filminin yayınlanacağı öğrenildi.

Son Yaz’ın sosyal medya hesaplarından şu mesaj paylaşıldı:

“Sevgili Son Yaz Ailesi, Setimizde görülen koronavirüs vakaları sebebiyle, bu hafta ne yazık ki, dizimizin yeni bölümünü sizlerle buluşturamayacağız. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere.”

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI