‘SİLTAŞ PANORAMA’ İSTANBUL’UN BALKONU OLACAK

Pendik’e değer katan birçok vizyon projeler üreten Siltaş Yapı, yeni projesi olan ‘Siltaş Panorama’ ile yaşam standartlarını bir adım ileri taşıyacak. Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir ve Siltaş yapı Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erdinç Tunç gazetecilerle bir araya gelerek ‘Siltaş Panorama’ projesinin detaylarını anlattı.
 Tarih: 08-07-2022 13:57:30
‘SİLTAŞ PANORAMA’ İSTANBUL’UN BALKONU OLACAK

İnşaat sektöründe ki 20 yıllık tecrübesiyle ürettiği projelerle adından bahsettiren Siltaş Yapı, Pendik’e değer katacak ‘Siltaş Panorama’ ile beklentilerin üzerinde bir projeye imza atıyor.

Geçtiğimiz Hazitan ayında Çırağan Palace Kempinski’de, Siltaş Yapı, yeni projesi olan ‘Siltaş Panorama’nın lansmanı yapmıştı.  Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir,  ‘Siltaş Panorama’ projesinin İstanbul’da yapılan projeler içinde en çok ilgi çeken projeler arasında olduğunu kaydetti.

 “DAHA YAŞANILABİLİR MEKANLAR OLUŞTURURUYORUZ”

Gazetecilerin Siltaş Panorama projesi hakkında sorularını yanıtlayan Özdemir; “Bugüne kadar inşa ettiğimiz ve halihazırda sürdürdüğümüz projelerin tamamı Pendik ilçesinin marka değerine yakışan niteliklere sahip projelerdir. Kaliteye, ince işçiliğe ve estetiğe önem veren bir şirketiz. Daha yaşanılabilir mekanlar oluşturmak için tüm projelerimizde sosyal donatılara, yeşil alanlara ve çevreye duyarlı çalışmalara önem veriyoruz.” dedi.

“SİLTAŞ PANORAMA İSTANBUL’UN BALKONU OLACAK”

Özdemir, ‘Siltaş Panorama’nın yeşille mavinin birlikte yaşandığı bir proje olduğunu belirterek eşsiz adalar manzarası ile İstanbul’un balkonu olacağını kaydetti.  2022 yılında Pendik Çınardere’de inşaatına başlanan ‘Siltaş Panorama’da projesi, 650 konut ve 24 ticari üniteden oluşuyor.

“ÖZELLİKLE İNSANI MERKEZE KOYAN BİR ANLAYIŞI BENİMSİYORUZ''

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, “Biz projelerimizi kendi hayatlarımızda eksik gördüğümüz ve ihtiyaç duyduğumuz unsurları göz önünde bulundurarak tasarlıyoruz.Keşkelerin olmadığı bir yaşam inşa etmeye odaklanıyor; özellikle insanı merkeze koyan bir anlayışı benimsiyoruz.Adını, önü hiç kapanmayacak panoramik deniz manzarasından alan Siltaş Panorama projemizi de yoğun şehir rutininde hep istenen ama ikinci plana atılan yaşamı sunmak için tasarladık. Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanlarından Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanan projemizde kayıpsız alan felsefesiyle modern bir mimari, trafikten uzak, doğanın içinde huzurlu bir ortam ve eksiksiz bir sosyal yaşam deneyimi vaat ediyoruz.23 bin metrekarelik arazi alanında yükselecek projemiz 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşuyor. Projede çeşitli büyüklük ve özellikte 650 konut ve 24 ticari ünite bulunuyor. Projemizin yüzde 65’ini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdık. Ayrıca LifeX konseptimiz ile sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı planladık. LifeX konseptinin içerisinde proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti,geniş ekranda film ya da maç izleyebilecekleri cep sineması, klasik bir kafeterya yerine içeceklerini yudumlarken aynı zamanda kütüphaneden seçtikleri bir kitabı okuyabilecekleri bir kafe-kütüphane başta olmak üzere yaşama ekstra konfor katacak pek çok detay bulunuyor. Elektrikli araçlar için e-şarj istasyonu altyapısının bulunduğu projemizde;yüzme havuzu, toplantı odası, çocuk oyun odası, fitness salonu ve sauna da yer alıyor. Projemizde bulunan yürüyüş ve bisiklet parkuru, kamelya ve dinlenme alanları, spor ve oyun sahaları, süs havuzları, şelaleler ve koku bahçeleri de küçük büyük herkesin hayatını renklendirecek detaylardan.Projemizde ayrıca sedye taşınabilecek genişlikte asansörler de bulunuyor.” diye konuştu.

“PROJEMİZ METROYA 4 DAKİKA PENDİK SAHİLİNE 5 DAKİKA''

Siltaş Panorama’nın kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer almasıyla da ön plana çıktığını söyleyen Özdemir; “Projemiz; metroya 4 dakika, Pendik sahiline 5 dakika, Pendik Marina’ya 9 dakika, yüksek hızlı trene ve İDO Pendik Terminali’ne 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede konumlanıyor. E -5’e 2, TEM’e 10 dakika uzaklıkta bulunan projemiz; okul, market, AVM, kuaför, hastane gibi önemli noktalara yakınlığıyla da yaşam standartlarını yükseltiyor.” dedi.Siltaş Yapı HakkındaTemel yapı taşları tecrübe, güven ve kalite olan Siltaş Yapı, iş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında 2011 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden Siltaş Yapı, bugüne kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri, Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park, Siltaş Flora Park ve Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projelerini hayata geçirdi.

https://siltasyapi.com/

https://siltasyapi.com/proje/siltas-panorama

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI