Sapanca’da Sapanca Lake Villas’ın Eşsiz Deneyimi

Sapanca’nın eşsiz doğasıyla İstanbul'a sadece 1 saat mesafede oluşu, satılık villa arayanların Sapanca’ya olan ilgisini her geçen gün arttırıyor. Bölgenin öne çıkan lük villa projesi Sapanca Lake Villas ise hem doğanın yamacında hem de araçla şehrin merkezine de çok kısa bir mesafede yer alıyor.
 Tarih: 12-06-2023 17:55:44
Sapanca’da Sapanca Lake Villas’ın Eşsiz Deneyimi

Biz Sapanca Lake Villas’a bir “Göl Yüzü” projesi diyoruz ve Sapanca’da satılık villa arayanlar için doğanın kucağında, panoramik göl manzarasına hâkim 19 adet satılık villa ile Sapanca’da yepyeni bir yaşam hikayesi sunuyoruz.

Sapanca Lake Villas'taki her satılık villa; dört yatak odası, iki yaşam alanı, beş banyo ve bir ebeveyn banyosu, bir hobi odası, çamaşırhane ve depoyu içerirken, ayrıca iki teras ve bir balkon ile zenginleştirilmiştir. Üç kat üzerinde inşa edilmiş olan bu 19 villadan her birinde, geniş ön terasta ve ön cephe yatak odalarında Sapanca Gölü’nün büyüleyici manzarasını izleme ayrıcalığı bulunuyor.

Modern hayatın beklentilerini karşılayacak tasarım çizgileri ve geleneksel konak mimarisinin bir birleşimi olarak dikkat çeken Sapanca Lake Villas’ın mimari dokusunda klasik izler görülürken, kullanılan akıllı villa teknolojisi ve yapı elemanları ile konfor standartları da modern yaşamın ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Her biri panoramik göl manzarasına sahip olan 19 lüks göl villası, Sapanca’nın en gözde konumlarından Dibektaş’ta yer alıyor. Bu lüks Sapanca villa projemizde, her bir villa kullanıcılarına göl manzarasını ve ferahlığı sunuyor. Projeyi ayrıcalıklı kılan özelliklerden biri olarak; her villanın özel havuzu tasarlanırken, sonsuzluk havuzu tarzında tasarımı yapılarak havuzda yüzülürken gölde yüzme hissi oluşturularak havuzun Sapanca Gölü ile bütünleşmesi sağlandı.

Projemizin toplam villa sayısı 19, her biri 6+2 olan bu tripleks villaların donatıları arasında; açık yüzme havuzu, her villaya özel açık otopark, çocuk oyun parkı, basketbol sahası gibi sosyal donatılar bulunuyor. Güvende bir yaşam için 7/24 güvenlik ve kamera sistemi mevcut.Bahçe içinde yer alan 19 bağımsız lüks villadan her birinin size özel, bağımsız bahçesi bulunuyor.

Sapanca Lake Villas’ı keşfetmeye ve muhteşem bir doğa ve göl manzarasına uyanmanın ayrıcalığını hissetmeye davet ediyoruz. Size özel bahçeli villa yaşamında neler mi bekliyor? Müstakil havuz, müstakil bahçe, barbekü alanı, hizmetli odası, villaya özel yüzme havuzu, çamaşır ve temizlik odası, hobi odası ve otopark gibi birçok ayrıcalık.

Sapanca Lake Villas’ta dört mevsim yaşamın keyfini çıkarabilir, İstanbul’a sadece 1 saat mesafedeki bu lüks villada her mevsim çok yakın olacak. Sapanca villa fiyatları da bu keyifli ve konforlu yaşamın bir parçası.

Sapanca’ya ulaşmanın birçok yolu var: özel araç, otobüs veya tren. Sapanca, İstanbul-Ankara TEM Otoyolu üzerinde bulunuyor ve İstanbul gişeleri ile Sapanca gişeleri arasındaki süre sadece 1 saat. Otobüsler genellikle İstanbul'dan saat başı hareket ediyor. Tren seferleri de mevcut.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI