Sakarya’da pedallar Ayçiçek Vadisi’nde çevrildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla Ayçiçeği Bisiklet Vadisinde düzenlediği bisiklet yarışlarında kazananlara 10 adet bisiklet hediye etti.
 Tarih: 05-06-2021 16:50:00
Sakarya’da pedallar Ayçiçek Vadisi’nde çevrildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bisiklet Günü dolayısıyla Ayçiçeği Bisiklet Vadisi'nde düzenlediği bisiklet yarışlarında kazananlara 10 adet bisiklet hediye etti.

SAKARYA (Ulusal Ajans) -  Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında, Yenikent'te bulunan Ayçiçeği Vadisi'nde bisiklet yarışları düzenledi. Programa, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Yenikent Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, bisikletleriyle alana gelen vatandaşlar ve bisiklet sporcuları kıyasıya yarıştı.

KAZANAN 10 KİŞİYE BİSİKLET

Etkinlikte kadınlar, erkekler yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde kazanmak için pedal çevirdi. Dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapan parkurdaki yarış sonunda, her kategoride birinci olan toplam 10 kişiye Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce adına bisiklet hediye edildi. Etkinlik, hediyelerin takdimiyle sonlanırken hediyelerin sahibi olan kişiler Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür etti.

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI