SAHA ÇÖZÜM EKİBİ’NİN BU HAFTAKİ DURAĞI BERBER VE KUAFÖRLER OLDU

KARTAL BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ SAHA ÇÖZÜM EKİBİ, KOMŞU VE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 Tarih: 12-03-2024 13:21:35
SAHA ÇÖZÜM EKİBİ’NİN BU HAFTAKİ DURAĞI BERBER VE KUAFÖRLER OLDU

Vatandaşların belediye ile olan iletişimi artırmak, sorunlarını yerinde tespit etmek ve en kısa sürede çözüm sunabilmek için Kartal Belediyesi Komşu İletişim Merkezi (KİMER) bünyesinde kenti cadde cadde, sokak sokak gezen Saha Çözüm Ekibi, komşu ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ekibin gerçekleştirdiği rutin ziyaretlerde ev sahipleri bu kez berber ve kuaförler oldu.

Kartal Belediyesi Komşu İletişim Merkezi’ne bağlı 15 ekip Kartal’ın 20 mahallesinde faaliyet gösteren yaklaşık 700 kuaför ve berber esnafını ziyaret etti.

Yaklaşık 5 günlük süre zarfında sürdürülen görüşmelerde esnafın istek, soru ve taleplerini kayıt altına alan ekipler, ziyaretler sırasında kuaför ve berberlerin en çok kullandığı aletler arasında yer alan saç kurutma makinelerini kendilerine hediye etti.

Hediyeleri takdim ederken Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in selam ve sevgilerini de ileten Saha Çözüm Ekibi, berber ve kuaförler tarafından kendilerine iletilen pek çok konuyu Kartal Belediyesi’nin ilgili birimlerine aktarmak üzere notlar almayı da ihmal etmedi.

170 BİNE YAKIN HANE VE 7 BİN 500’E YAKIN ESNAFLA GÖRÜŞME SAĞLANDI

Kartal’da her gün binlerce vatandaşa hizmet veren kuaför ve berber esnafı ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel başta olmak üzere tüm Kartal Belediyesi ailesine teşekkür etti.

Kartal Belediyesi Komşu İletim Merkezi Saha Çözüm Hareketi ekipleri, şimdiye kadar Kartal’da bulunan 194 cadde ve 2 bin 62 sokakta yer alan 208 binin üzerinde bağımsız bölümü tarama sistemiyle ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında 170 bine yakın hane ve 7 bin 500’e yakın esnafla görüşme sağlayan ekip, vatandaşların  beklenti, talep ve önerilerini toplamak üzere ziyaretlerine devam ediyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI