KARTAL’DA BAYRAMA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

KARTAL BELEDİYESİ, BAŞTA İBADETHANELER OLMAK ÜZERE PEK ÇOK FARKLI NOKTADA TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI
 Tarih: 05-04-2024 15:44:50
KARTAL’DA BAYRAMA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Ramazan Ayı’nın sonlarına doğru yaklaşılırken Kartal Belediyesi’nin vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir ortamda Ramazan Bayramı’nı kutlamaları için gerçekleştirdiği hazırlıklar da başladı.

Belediyenin Temizlik ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Sosyal Yardım Hizmetleri ekipleri, başta ibadethaneler olmak üzere pek çok farklı noktada temizlik çalışmalarını başlattı.

Kartal’da Ramazan ayı nedeniyle halkın güvenli ve temiz bir ortamda ibadetini gerçekleştirmesi için başlatılan temizlik seferberliği kapsamında 79 cami ve 3 cem evinin temizliği bayram öncesinde yeniden yapıldı. Temizlenmesi gereken alanlar ekipler tarafından kontrol edilirken vatandaşlardan ve görevlilerden gelen talepleri de değerlendiren ekipler, camilerin ve cem evlerinin iç bölümlerini de köşe bucak temizledi. Halılar, makinelerle yıkanarak kurutuldu.

İbadethanelerin içlerinin temizliğinin yanısıra çevresinde de çalışmalarını yürüten ekipler, hem ot temizliği hem de yıkama gibi işlemleri de gerçekleştirdi. Koruyucu kıyafetler giyen ekipler, ot biçme ve temizlik işlemleriyle çevre temizliği yaparken, camilerin avluları da basınçlı su kullanılarak yıkandı. Bayrama hazırlık kapsamında çalışmalar devam ederken, genel temizlik çalışmaları da ilçe genelinde titizlikle devam ettiriliyor.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI