Manisa Ahmetli’de altyapı sonrası üstyapı çalışmaları başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 110 bin metrekarelik üstyapı işine başladı. Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu
 Tarih: 05-08-2021 09:30:00
Manisa Ahmetli’de altyapı sonrası üstyapı çalışmaları başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 110 bin metrekarelik üstyapı işine başladı. Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir de mahalleyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde yatırımlarına devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesinde 18 kilometre kanalizasyon, 15 kilometre içme suyu çalışması tamamlandı. 500 metreküplük içme suyu deposu da inşa edilen mahallede 110 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına da başlandı. Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir de, mahalleyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve mahalle muhtarı Kadir Türker ile bir araya geldi.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI