Kocaeli İzmit’te yüzme kurslarına devam

İzmit Belediyesinin Tepeköy Mahallesindeki Kapalı Yüzme Havuzu’nda pandemi yasaklarının kaldırılmasının ardından 7-14 yaş arası çocuklara yönelik yeniden açtığı ücretsiz yüzme kursları aralıksız devam ediyor.
 Tarih: 04-08-2021 11:50:00
Kocaeli İzmit’te yüzme kurslarına devam

İzmit Belediyesi'nin Tepeköy Mahallesi'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu’nda pandemi yasaklarının kaldırılmasının ardından 7-14 yaş arası çocuklara yönelik yeniden açtığı ücretsiz yüzme kursları aralıksız devam ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi'nin “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında uyguladığı ve pandemi yasaklarının kalkmasının ardından yeniden derslerini başlattığı ücretsiz yüzme kursları devam ediyor. İzmit Belediyesinin tamamen yenilediği Tepeköy Mahallesi’ndeki Kapalı Yüzme Havuzu’nda 7-14 yaş arası çocuklar uzman antrenörler eşliğinde başladıkları yüzme kursuna büyük bir istek ve heyecanla katılıyor. 

Her geçen gün ilginin arttığı yüzme kurslarından toplam 330 çocuğa ücretsiz eğitim veriliyor. Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri sabah saat 08.00 ile öğlen 12.00 arasındaki yüzme kursları ile çocuklar, pandeminin stresinden uzaklaşarak sosyalleştiği gibi, yüzmeyi de eğlenerek öğreniyor.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI