Kartallı Çocuklar Ara Tatil Şenlikleriyle Doyasıya Eğleniyor

Kartal Belediyesi, okulların ara tatile girmesiyle birlikte çocukların yorgunluklarını atmaları ve eğlenebilmeleri için onları “Ara Tatil Çocuk Şenlikleri” ile buluşturuyor. Arkadaşlarıyla birlikte birbirinden eğlenceli etkinliklere katılan Kartallı çocuklar,tatilin tadını doyasıya çıkartıyor.
 Tarih: 20-04-2023 11:18:18
Kartallı Çocuklar Ara Tatil Şenlikleriyle Doyasıya Eğleniyor

Kartal Belediyesi Masal Müzesi, Kartallı Kazım Meydanı, Rıfat Ilgaz Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi ve Sanat Sokağı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde yüzlerce çocuk bir araya geldi.Velileri ve akranları ile birlikte yoğun ders temposunun stresini atma fırsatı yakalayan çocuklar, belediyenin etkinlikleriyle keyifli anlar yaşadı.

Ara tatil şenlikleri kapsamında Kartal’ın çeşitli noktalarında kurulan etkinlik alanlarında birbirinden farklı oyunlar çocuklarla buluştu.Sihirbaz gösterileri, karikatür çizimi, yüz boyama, balona şekil verme, müzikli sokak oyunları, halat çekme yarışması, patlamış mısır, pamuk şeker ikramı, tiyatro oyunları ve birbirinden farklı atölyeler Kartal’ın çocukları için organize edildi.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen şenlikler, veliler ve öğrenciler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.Vatandaşlar, belediyeye ve Başkan Gökhan Yüksel’e ara tatilde çocukları unutmadıkları için teşekkür etti.

“Çocuklarımızın Çabasını Şenliklerle Ödüllendirdik”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de yaptığı açıklamada yoğun ders temposundan yorulan çocukları; ara tatilinde ilgi alanlarına yaşlarına ve gelişimlerine uygun, kültürel açıdan fayda sağlayacak ve aynı zamanda son derece eğlenceli etkinliklerle buluşturduklarını, çocukların okul hayatlarında göstermiş oldukları çabanın ve emeğin karşılığı olarak onlara bu şenliği armağan ettiklerini söyledi.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI