Kartal Yeni Yılı Işıl Işıl Karşılıyor

İlçenin En İşlek Meydan, Cadde ve Sokakları, Yeni Yıl Temalı Süslemeler ve Rengarenk Işıklar İle Donatıldı
 Tarih: 29-12-2023 15:48:15
Kartal Yeni Yılı Işıl Işıl Karşılıyor

2023 yılını geride bırakmaya sayılı günler kala, Kartal’da vatandaşların en işlek meydan, cadde ve sokakları, yeni yıl temalı süslemeler ve rengarenk ışıklar ile donatıldı.

Çalışmalarının yapıldığı yerleri ziyaret eden vatandaşlar ise görsel şölen sunan süslemeler önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

2024’e sayılı günler kala Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin önemli noktalarında görsel güzelliği ön planda tutarak hazırladıkları led ışık şeritleri, kardan adamlar ve yılbaşı ağaçları ile farklılık yarattı.

Kartal’ın en eski ve en işlek caddelerinin başında gelen Ankara Caddesi ile hemen paralelindeki Hamam süslemeleri ile ilçe halkının ilgi odağı oldu.

2023’ün Son Günlerini Fotoğraflarla Ölümsüzleştirdiler

Yeni yıl heyecanını ışıltılı ve rengarenk bir atmosferde yaşamak isteyen Kartallılar, meydan, cadde ve sokakları doldurdu.

Kartal Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı yılbaşı temalı süslemelere kayıtsız kalamayan vatandaşlar, ‘’Mutlu Yıllar’’ yazılı taklar, ışıklı kardan adamlar, hediye kutuları ve süslenen yılbaşı ağaçlarının önünde, 2023’ün son günlerini fotoğraflar çekerek ölümsüzleştirdi.

 

Neyzen Tevfik Meydanı, Uğur Mumcu Mahallesi girişi, Orhantepe Çınar Caddesi, Kızılay Bulvarı, Soğanlık Kültür Merkezi önü ve Çanakkale Caddesi de yerleştirilen yılbaşı ağacı maketleri ve süslemelerle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği diğer noktalar oldu.

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI