KARTAL’DA AK PARTİ PANKARTLARINA SALDIRI İDDİALARI

AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA: "PANKARTLARIMIZA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRILARI KINIYORUM" “PANKARTLARIMIZA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRILARI KINIYORUM”
 Tarih: 14-03-2024 11:21:42   Güncelleme: 15-03-2024 13:35:42
KARTAL’DA AK PARTİ PANKARTLARINA SALDIRI İDDİALARI

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, ilçede kendisinin ve partisinin pankartlarının kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce çirkin saldırılarda bulunulduğunu bildirdi.

,Önceki günlerde de İYİ Parti’nin pankartlarının kesilerek söküldüğünü ifade eden Karakaya, bunları yapanların kamu malına zarar verdiklerini söyledi.

Mimar Karakaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından MOBESE kayıtlarının incelenmesi için başvuruda bulunulduğunu  Kartal’ın pek çok noktasında gerçekleşen saldırılarda kamu mallarına da zarar verildiğini özellikle Üsküdar Caddesi’nde  aydınlatma direkleri ve lambaları zarar gördüğünü kaydetti.  

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

 AK Parti’nin yükselişinin bir kesimi rahatsız ettiğini vurgulayan Hüseyin Karakaya,  şu görüşlerini paylaştı:

“Pankartkarımıza yapılan çirkin saldırıları kınıyorum. Korkunun ecele faydası yok. İstanbul’da da Kartal’da da AK Parti belediyeciliği yeniden gelecek. Siz pankartlarımızı kesmeye devam edin. Biz gönülleri kazanmaya devam edeceğiz. Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, adaletli bir şekilde yöneteceğiz. Ve 15 yıldır geriye götürülen Kartalımızı hak ettiği yere getireceğiz.”

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI