KARAKAYA’DAN KARTAL BELEDİYESİ’NE ELEŞTİRİLER

AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA: “(CEVİZLİ KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ) DEFALARCA İMAR DEĞİŞİKLİĞİ YAPTILAR. DEFALARCA İHALE GERÇEKLEŞTİRDİLER. AMA BİTİREMEDİLER”
 Tarih: 12-03-2024 14:52:13
KARAKAYA’DAN KARTAL BELEDİYESİ’NE ELEŞTİRİLER

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, Cevizli Kültür Merkezi projesi ile ilgili olarak “Defalarca imar değişikliği yaptılar. Defalarca ihale gerçekleştirdiler. Ama bitiremediler” dedi.

Mimar Hüseyin Karakaya, Cevizli’deki kültür merkezinin 15 yıldır atıl durumda kaldığını savunarak, mevcut belediye yönetimini eleştirdi.

Kültür merkezi adı altında başlayan çalışmaların bir türlü bitirilemediğini savunan  Karakaya, “Defalarca imar değişikliği yaptılar. Defalarca ihale gerçekleştirdiler. Ama bitiremediler. 15 yılda neler yaptık biz neler. Uzaya adam bile gönderdik” dedi.

HALK BEKLİYOR

Cevizli’deki kültür merkezini ivedilikle tamamlayacaklarını ifade eden Karakaya, şunları belirtti:

“Her şey var ama yapacak irade yok. Vatandaştan kopuk, beceriksiz, iş bilmez, belediyeciliği bilmeyen insanların eline verdiğimizde burası 15 yıl mezbelelik olarak kalır. Ama biz geldiğimizde burayı Cevizli ve Orhantepe’nin kullanacağı çok güzel bir mekan haline getireceğiz. Kapalı pazar yeri, nikah salonu, taziye yeri, kütüphane, spor merkezi ve otopark düşünüyoruz. Cevizli halkı bekliyor. Orhanlı Halkı bekliyor. Kartal halkı bekliyor. Allah izin verirse geliyoruz ve yapıyoruz.”  

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI