KARAKAYA’DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA GÜVENCE

AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA: “KESİNLİKLE KİMSEYİ ÇIKARMAYACAĞIM”
 Tarih: 15-03-2024 13:50:55
KARAKAYA’DAN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA GÜVENCE

AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı mimar Hüseyin Karakaya,  tecrübeli, ne yapacağını bilen personelle halka hizmet etmek arzusunda olduğunu ifade ederek, kimseyi işten çıkarmayacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini sürdüren Hüseyin Karakaya, bu sırada görevi başında olan Kartal Belediyesi personeli ile sohbet etti.  

Sohbette Kartal Belediyesi’nde çalışan personele yönelik algı çalışması yapıldığını vurgulayan Karakaya, “Buradan bir korku pompalıyorlar. Farkındayım. Arkadaşlar korkmanıza gerek yok. Size dikte edilen korkulara kapılmayın. Tecrübeli, ne yapacağını bilen personelle halkımıza hizmet etmek arzusundayız. Kesinlikle kimseyi çıkarmayacağım” dedi.

Hüseyin Karakaya, belediyenin tüm personeline  aynı bakış açısıyla yaklaşacağını dile getirerek,şunları belirtti:

“Belediyedeki personellerimizi ziyaret ettik. Çalışana, emeğine ve ailesine saygım var. Net olarak söylüyorum. Bizim inancımızda çalışanın teri kurumadan karşılığı verilir. Böyle bir inanca sahip birinin başkasının ekmeğiyle oynaması mümkün değil. Gönlünüzü ferah tutun. Tecrübeli, ne yapacağını bilen personelle halkımıza hizmet etmek arzusundayız. Belediye çalışanları bizim kardeşimiz, canımız, ciğerimiz.”

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI