BAŞKAN DÖĞÜCÜ’DEN YENİ ANNELERE SÜRPRİZ

 Tarih: 10-05-2021 14:12:03
BAŞKAN DÖĞÜCÜ’DEN YENİ ANNELERE SÜRPRİZ

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Şehit Prof. Dr. İlhan Varak Hastanesi'nde yeni doğum yapan annelere ‘Anneler Günü’ sürprizi. Başkan Döğücü, anneliğe yeni adım atmış anneleri ziyaret ederek özel karanfil ve bebek çantası hediye etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, anneler gününde Şehit Prof. Dr. İlhan Varak Hastanesi'nde doğum yapan anneleri ve bebeklerini ziyaret etti. Başkan Döüğücü, yeni annelerin ‘Anneler Günü'nü kutlayarak karanfil ve bebek çantası hediye etti. Döğücü, pandemi sürecinde fedakarlık yapan sağlık çalışanı anneleri unutmayarak, günlerini kutlayıp karanfil verdi.

“MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR”

Hastane çıkışı açıklama yapan Döğücü, “Yeni annelerimize hem gözün aydın demek hem de Anneler Günü'nü kutlamak istedik. İlk ve ikinci defa anne olanlar vardı. Kendilerini hayırlı uzun ömürler diledik. Aynı zamanda bayram çikolatalarını ve hediyelerini verdik. Mutluluklarını paylaştık çünkü mutluluk paylaştıkça güzeldir. Bu hastanede kadın doğum bölümümüz de gerçekten görülmeye değer ve çok talep alan bölüm. Dolayısıyla buradaki hastalarımızın memnuniyetini görmek, yeni doğan bebeklerimizin o mis kokusunu hissetmek bizi çok daha mutlu etti” diye konuştu.

“SAĞLIKÇI ANNELERİN DE EMEĞİ BÜYÜK”

Hastanede başhemşire olan Müzeyyen Seymen ise “Öncelikle Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü’ye bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Pandemide zor günler yaşanıyor. Biz sağlık çalışanları olarak bu süreci daha da zor geçiriyoruz. Özveriyle çalışıyoruz. Bu yüzden de çalışanlarımız yeri geldiğinde çocuklarını bırakarak buraya geliyor, onlardan da uzun süre ayrı kalıyorlar. Sağlıkçı annelerin de emeği büyük. Herkesin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum” dedi.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI