HÜSEYİN KARAKAYA TOKATLILARLA BULUŞTU

AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAYA: “KARTALIMIZI İSTANBUL VE ÇEVRE İLLER İÇİN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”
 Tarih: 18-03-2024 12:50:27
HÜSEYİN KARAKAYA TOKATLILARLA BULUŞTU

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, ilçede yaşayan Tokatlılarla bir araya geldi.

Mimar Hüseyin Karakaya,  sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Tokatlılarla buluşan Karakaya, Kartal’ın sorunları konuşarak projeleri hakkında bilgi verdi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Tokatlılar, mimar Karakaya’ya Kartal için planladığı projeleri sordu.

Kartal için çok sayıda projesi olduğunu aktaran Karakaya, 24 prestij projesi ile Kartal’ın cazibe merkezi olacağını vurguladı.

Toplamda 100 projesinin olduğunu söyleyen Hüseyin Karakaya, “Kartal 15 yılda bir adım ileriye gitmedi. Daha da kötüsü hep geriye gitti. Biz bu kötü talihi tersine çevirerek Kartalımızı İstanbul ve çevre iller için bir cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

PROJELERİMİZ İNSANA DOKUNACAK

Ulusal ve uluslararası alanda çok sayıda mimari projede imzası olduğunu vurgulayan mmar Karakaya, hazırladıkları projelerin insana dokunacağını söyledi.

Gençler, yaşlılar, kadınlar için özel projeler hazırladığını belirten Karakaya, “Sokak hayvanlarını dahi unutmadık. Onlar için barınak inşa edeceğiz. Aynı zamanda bu hayvanlarımızın Kartallılarımızın yaşam kalitesini düşürmemesi için de elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI