HÜSEYİN KARAKAYA’DAN DERNEK ZİYARETİ

AK PARTİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA: “BİZİM TECRÜBEMİZ, PROJELERİMİZ KARTAL’I, İSTANBUL’UN MARKASI HALİNE GETİRMEYE YETER”
 Tarih: 11-03-2024 16:07:22   Güncelleme: 13-03-2024 16:47:22
HÜSEYİN KARAKAYA’DAN DERNEK ZİYARETİ

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, Erzincan Tercan ve Köyleri Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.Karakaya’yı içtenlikle ağırlayan Erzincanlılar, desteklerini bildirdiler.

Hüseyin Karakaya dernekte yaptığı konuşmada, 1 Nisan sabahı belediyeyi öğrenmeye değil, belediyeye tecrübelerini aktarmaya geleceklerini ifade ederek, “Bizim tecrübemiz, projelerimiz Kartal’ı, İstanbul’un markası haline getirmeye yeter. İşi ehline teslim edip iyi bir yönetici olacağım. Belediye başkanı çalışkan olmalı. Böyle olmazsa 15 yılda olduğu gibi Kartal köy olur ve olmaya devam eder” dedi.

PIRLANTA GİBİ KARTAL’I ÇÖP HALİNE GETİRDİLER

Herkesi kucaklayan, rahatlıkla ulaşılabilen bir başkan olacağını vurgulayan Karakaya, sanayinin, eğitimin, ticaretin, siyasetin merkezi olan bu kadim ilçenin köy görüntüsüne sahip duruma getirildiğini kaydetti.

Mimar Hüseyin Karakaya, “Pek çok ülke ve şehir gezdim. Ama Kartal bambaşka bir yer. Pırlanta adeta. Ama işlemesini bilmeyen ellerde çöp haline geldi” diye konuştu.

İSTANBUL’U MURADINA KARTAL’I MİMARINA KAVUŞTURALIM

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu da, “Dertli olmak lazım. 3 dönemdir Kartal’ı CHP’li başkanlar yönetiyorlar. Ama işin ehli değil. Hüseyin başkan 20 farklı ülkede güzel projelere imza attı. İstanbul’da da belediyelerde güzel işler yaptı. Tecrübesi, bilgisi, birikimi, derdi her şeyi var. İstanbul’u muradına Kartal’ı mimarına kavuşturalım” şeklinde konuştu. 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI