‘HÜRRİYETİN KADINLARI-KALP AYNASI’ ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL’DA SAHNELENDİ

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde “Hürriyetin Kadınları-Kalp Aynası” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
 Tarih: 14-02-2024 20:59:32
‘HÜRRİYETİN KADINLARI-KALP AYNASI’ ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL’DA SAHNELENDİ

Ezgi Gürçay’ın yazıp yönettiği ve oyuncu Sinem Sağlam ile birlikte rol aldığı “Hürriyetin Kadınları-Kalp Aynası” adlı tiyatro oyunu Kartallı seyircisinden tam not aldı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenen tek perdelik oyun, 60 dakika sürdü. Cumhuriyet’in 100. yılını geride bıraktığımız dönemde; başarı gösteren ve Hürriyet tarihimizde ilkleri başaran kadınların konu edildiği oyun, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Günümüzden başlayıp milli mücadelede herkesin yüreğinde güç yaratan kadın hikâyelerinin anlatıldığı oyunun ardından, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına oyuncular Ezgi Gürçay ve Sinem Sağlam’a çiçek takdim etti.

Konuşmasında Cumhuriyet’in 100. yılına atıfta bulunan Deniz Şahin, Türk kadınının dünyadaki tüm kadınlardan ayrı olarak cephe arkasında kalmadığına, birebir mücadelenin içinde yer aldığına vurgu yaparak, sergilenen oyunun manevi değerinin çok büyük olduğunu dile getirdi

Oyuncular Ezgi Gürçay ve Sinem Sağlam da Cumhuriyet’in 100. yılında başarılı kadınların hikâyelerinin Kartal’da sahnelenmesi için kendilerini destekleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e, tüm Kartal Belediyesi ailesine ve Kartal seyircisine teşekkür etti.

 

                      

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI