Hakan Ural’ın programına katılan Bakan Kurum’dan kira fiyatlarına dair flaş açıklama! Müjdeyi verdi

Kira fiyatlarına dair mutlu edecek açıklama Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan geldi. Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programına konuk olan Bakan Kurum, yüksek kira fiyatları için yapılacak düzenlemeden bahsetti. İşte detaylar...
 Tarih: 27-05-2022 15:00:00
Hakan Ural’ın programına katılan Bakan Kurum’dan kira fiyatlarına dair flaş açıklama! Müjdeyi verdi

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın bugünkü program konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum oldu. Bakan Kurum'dan kiralık evlere ilişkin bilgilerin alındığı programda önemli haberler aktarıldı. 

Kanal D ekranında hafta içi her sabah seyirci ile buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' programında değinilen konulardan biri de yüksek kira fiyatları oldu. Programda konuya ilişkin çeşitli yorumlar yapıldı ve mesele doğrudan Murat Kurum'a soruldu.

Programa konuk olan Murat Kurum, herkesin muzdarip olduğu konuya açıklık getirdi. 

Oktay Kaynarca'dan iddialı çıkış! "Dört koldan saldıracağız"

BAKAN KURUM'DAN MÜJDE

Son aylarda, neredeyse herkesin gündeminde olan ev kiralarına yapılan yüksek zamlarla ilgili yeni gelişmeler devam ediyor. Devletin duruma el attığı yüksek fiyatlı ev kiralarına ilişkin müjdeli haber Bakan Kurum'dan geldi. 

Bakan Kurum, yakın zamanda, hem ev sahiplerini hem de kiracıları ilgilendiren düzenlemenin yürürlüğe gireceğini işaret etti. Daha sonrasında ise, bu düzenlemenin ev sahiplerini de kiracıları da mutlu edeceğini ifade etti. 

Hakan Ural kimdir ve asıl mesleği nedir? Biyografisi...

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI