GÖREV VERİLEN BİR TÜRKİYE’DEN, GÖREV VEREN BİR TÜRKİYE’YE...

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’in, Kurban Bayramı kutlama mesajı;
 Tarih: 09-07-2022 12:15:20   Güncelleme: 10-07-2022 15:25:20
GÖREV VERİLEN BİR TÜRKİYE’DEN, GÖREV VEREN BİR TÜRKİYE’YE...

GÖREV VERİLEN BİR TÜRKİYE’DEN, GÖREV VEREN BİR TÜRKİYE’YE ULAŞMANIN HAKLI GURURUYLA BAYRAMINIZI TEBRİK EDİYORUM!

Kardeşlik ve paylaşımın mevsimi olan Kurban Bayramına yeniden kavuşmanın mutluluğu içinde Allah’a hamd ediyoruz.

Bayramı heyecan ve neşeyle karşılamanın yanı sıra; son günlerde ülkemiz adına yaşadığımız güzel ve gurur verici gelişmelerle, bu bayrama daha mutlu ve geleceğe ait umutlarımızı artırarak ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Madrid’teki NATO zirvesinde Cumhurbaşkanımız, ülkemiz adına gösterdiği liderlik ve kararlılıkla diplomatik bir zafere imza atarak, terör örgütlerini destekleyen ülkelere muhtıra verdi. Ve böylece tüm dünyaya, terörle mücadeledeki haklılığımızı bir kez daha göstermiş olduk. Bunun yanı sıra, emir alan, emirleri uygulayan, uluslararası senaryolarda figüranlığın bile çok görüldüğü bir Türkiye’den, oyun kuran ve senaryo yazan bir Türkiye’ye erişmenin haklı gururunu yaşadık.

Bayramın hemen öncesinde açıklanan asgari ücret ve maaş zamları da, sıkıntılı süreçten geçtiğimiz bu zamanlarda, vatandaşlarımızın nefes almasını sağlamış ve Meclis’ten geçen Ek Bütçe ile devletimiz, elindeki imkânları milletinin refahı ve huzuru için milletiyle paylaşacağını hepimize göstermiştir.

Üst üste müjdelerle karşıladığımız Kurban Bayramının, milletimize, ümmetimize ve Kartalımıza hayırlara vesile olmasını diliyor; yakınlaşma manasına gelen bu bayramın, kalplerimizin birbirine ısınmasına ve kardeşliğimize vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI