Galatasaray'ın yediği goller tartışma yarattı! Erkan Özdamar...

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olurken sarı-kırmızılıların yediği goller çok konuşuldu.
 Tarih: 16-01-2022 23:00:00
Galatasaray'ın yediği goller tartışma yarattı! Erkan Özdamar...

Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Hatayspor-Galatasaray maçında hakem Erkan Özdamar'ın verdiği bazı kararlar, sarı-kırmızılılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Ev sahibi Hatayspor, 62. dakikada gelişen atakta savunma arkasına sarkan Kamara ile skora 2-2'lik eşitliği getiren golü attı. Bu golün ardından sosyal medyadaki Galatasaray taraftarları, pozisyonun ofsayt olduğu yönünde tepki gösterdi.

VAR sisteminde bulunan hakem Hakan Ceylan, golle ilgili hakem Erkan Özdamar'a herhangi bir uyarıda bulunmadı.

İşte gol pozisyonu:

ÜÇÜNCÜ GOL SONRASI FAUL İTİRAZI

Ev sahibi ekip 79. dakikada Lobzhanidze ile bulduğu golle 3-2 öne geçti. Hatayspor savunmadan kazandığı topla sol kanattan Mahmoud Kahraba hızla çıktı sağ kanattaki Saba Lobzhanidze'yi düşündü, Saba Lobzhanidze düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Galatasaraylı futbolcular gol pozisyonu öncesinde Sacha Boey'e faul yapıldığı gerekçesiyle maçın hakemi Erkan Özdamar'a itirazda bulundu. Oyunu devam ettiren Özdamar, golü geçerli saydı.

İşte tartışılan o pozisyon:

NİHAT KIRMIZI: ÇOK ŞEY SÖYLEMEK İSTERİM

Galatasaray Sportif AŞ yöneticisi Nihat Kırmızı, maç sonunda, "Hakemler hakkında çok şey söylemek isterim ama bunu taraftarlarımıza ve Spor camiasına bırakıyorum." ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI