Diyarbakır Ankara Uçak Bileti

Hayran bırakan köklü tarihi, yüzyıllardır çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmasından kaynaklanan kültürel yapısı, geçmişten günümüze korunan tarihi dokusu ve birçok doğal güzellikleri ülkemizin başkenti olan Ankara, her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Türkiye’nin birçok bölgesinden yoğun turist akınına uğrayan Ankara’ya Diyarbakır’dan da çok sayıda ziyaretçi gelmektedir. Doğu Anadolu Bölgesi’nin gözde şehirlerinden biri olan Diyarbakır’dan Ankara’ya seyahat etmek isteyenler, Diyarbakır Ankara uçak bileti fırsatlarını yakından takip ediyor.
 Tarih: 02-06-2023 17:45:39
Diyarbakır Ankara Uçak Bileti

Çok sayıda hava yolu firmasının Diyarbakır Ankara uçak seferleri saatleri ile ilgili detaylı bilgileri tek sayfada listeleyen Bilet Dükkanı, çeşitli kampanya ve indirimler ile hızlı ve güvenli alışverişin keyfini sürmenizi sağlıyor. Ankara’da; TBMM Binası, Ankara Kalesi, Hamamönü, Elmadağ, Ulucanlar Cezaevi, Anıtkabir ve daha birçok gezilecek yer, yenilecek yemek ve kalınacak oteller ile ilgili de detaylı bilgi sunar.

Diyarbakır Ankara Uçak Bileti Fiyatları

Seyahatin ilk adımı uçak bileti olurken seyahat öncesi Diyarbakır’dan Ankara’ya seyahat edecek olan yolcular, Diyarbakır Ankara uçak bileti fiyatları ile ilgili yoğun araştırmalar yapıyor. Seyahat edilen tarih ve tercih edilen hava yolu firmasına göre belirlenen uçak bileti fiyatları, Bilet Dükkanı tarafından sunulan kampanyalar ile indirimli oluyor. Bilet Dükkanı, birçok hava yolu firmasının Diyarbakır Ankara uçak seferleri saatleri ile ilgili detaylı bilginin yer aldığı listeyi tek sayfada sunarak, fiyatlar arasında karşılaştırma yapmanızı sağlıyor.

Bilet Dükkanı üzerinden yapmış olduğunuz aramalarda tercihiniz Diyarbakır Ankara uçak bileti THY olursa ödeyeceğiniz ücret 1.964 TL olarak belirlenmektedir. Tercihiniz Ankara Diyarbakır uçak bileti AnadoluJet olursa bu ücret 1.019 TL olmaktadır.

Şehir Merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na (DIY) Nasıl Gidilir?

Diyarbakır Ankara uçak bileti ile seyahat edecek olan yolcular, şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na (DIY) nasıl gidileceğini merak ediyor. Şehir merkezine 10 km uzaklıkta bulunan Diyarbakır Havalimanı’na gidebilmek için birçok ulaşım alternatifi bulunuyor. Belediye otobüsleri ve taksiler ise bu alternatifler arasında en sık tercih edilen alternatifler olarak biliniyor.

Şehir Merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na Belediye Otobüsleri İle Ulaşım

Uygun fiyatlı bir şekilde şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na gitmek isteyenler belediye otobüslerini tercih edebilir.  Z2 (Havaalanı-Üniversite), Z3 (Havaalanı-Dağ Kapı) ve AZ (Otogar-Üniversite) numaralı otobüs hatları, Diyarbakır şehir merkezinden havalimanına ulaşımınızı sağlayan hatlardır.

Şehir Merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na Taksi İle Ulaşım

Şehir merkezinden Diyarbakır Havalimanı’na en konforlu şekilde gitmek için taksileri tercih edebilirsiniz. 7/24 hizmet veren taksiler aracılığıyla şehir merkezinin herhangi bir noktasından havalimanına rahatlıkla gidebilirsiniz. Diyarbakır Ankara uçak bileti satın almak için ziyaret etmiş olduğunuz Bilet Dükkanı üzerinden transfer ve araç kiralama hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Başkentin güzelliklerine şahit olmak ve en avantajlı Diyarbakır Ankara uçak bileti ulaşmak için https://www.biletdukkani.com/diyarbakir-ankara-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI