CHP'li Özkoç'tan CHP'lilerin bile inanmayacağı 15 Temmuz paylaşımı!

Kılıçdaroğlu'nun "kaçacak" iddiasına Erdoğan sert yanıt vermiş ve 15 Temmuz'da CHP liderinin saklandığını hatırlatmıştı. CHP'li Özkoç, 15 Temmuz'da Erdoğan'ın saklandığını, Kılıçdaroğlu'nun ise TBMM'ye yola çıktığını iddia etti.
 Tarih: 28-05-2022 11:00:00   Güncelleme: 28-05-2022 12:00:00
CHP'li Özkoç'tan CHP'lilerin bile inanmayacağı 15 Temmuz paylaşımı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaçacağını iddia etmişti. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı, "CHP'nin başındaki zat, milletin şanlı direnişini televizyon karşısında keyif kahvesi içerken izlerken biz milletin emanetini, ülkemizin istiklalini korumak için Erol Olçok gibi yol arkadaşlarımızı, Abdullah Tayyip gibi daha 16 yaşındaki körpe delikanlılarımızı şehit verdik" dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun darbe girişiminden önce, "Tankın karşısına ilk ben çıkarım" dediğini hatırlatan Cumhurbaşkanı, "Fakat tankları görünce kuyruğunu kıstırıp kaçan CHP'nin başındaki zata rağmen bu ülkeyi FETÖ'cü alçaklara teslim etmedik" ifadelerini kullandı. 

ENGİN ÖZKOÇ'TAN CHP'LİLERİN BİLE İNANMAYACAĞI İDDİA

Bu açıklamadan sonra, CHP'den skandal bir paylaşım geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milleti sokağa döküp kendisi saklandığını, Kılıçdaroğlu'nun ise TBMM'ye gitmek için yola çıktığını söyledi. 

"Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı. TBMM kapılarını ilk açan CHP vekilleridir!"

Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz’da milleti sokağa döküp, kendisi saklanırken; CHP Genel Başkanı ve milletvekilleri TBMM’ye gitmek için yola çıkmıştı. TBMM kapılarını ilk açan CHP vekilleridir!

— Engin Özkoç (@enginozkoc) May 27, 2022

 

Kılıçdaroğlu'nun skandal 15 Temmuz açıklamaları FETÖ'cülerin belgeselinde yer aldı

Kılıçdaroğlu'nun '15 Temmuz'da birlikte mücadele ettik' sözlerine cevap: Aynen

Kılıçdaroğlu 15 Temmuz gecesi böyle kaçmış

AK PARTİ'DEN MANİDAR YANIT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Özkoç'un paylaşımına verdiği cevapta, "Milletimizi meydanlara davet eden de Sn. Kılıçdaroğlu idi. Marmaray'ı siz yaptınız. Başörtüsü yasağını siz kaldırdınız. Hatta yıllardır her seçimi kazanan da sizsiniz. Her gördüğünüz rüyaya aldanırsanız kendinizi aynada aslan görürsünüz" ifadelerini kullandı.

Milletimizi meydanlara davet eden de Sn. Kılıçdaroğlu idi. Marmaray'ı siz yaptınız. Başörtüsü yasağını siz kaldırdınız. Hatta yıllardır her seçimi kazanan da sizsiniz

Her gördüğünüz rüyaya aldanırsanız kendinizi aynada aslan görürsünüz. https://t.co/nhyIWDqnZI

— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) May 27, 2022 KAYNAK : Haber7
Etiketler
  Kaynak: haber7.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MANŞET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI