Başkan Yüksel muhtarlıkların personelini ağırladı

Kartal Belediye Başkanı Yüksel, ilçenin 20 mahallesinin muhtarlıklarında görev yapan personelle bir araya geldi
 Tarih: 21-12-2023 21:51:24
Başkan Yüksel muhtarlıkların personelini ağırladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal’ın 20 mahallesinin muhtarlıklarında görev yapan personelle bir araya geldi.

Mehmet Ali Büklü Parkı Jupiter Gezegen Kafe’de gerçekleştirilen yemekte konuşan Başkan Yüksel, bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsederek, tüm çalışmalarında muhtarlıkların katkılarının yadsınamaz kıymette olduğunu söyledi.

 

Gökhan Yüksel,  muhtarlık çalışanlarının ile bu süreçte bir çalışma arkadaşlığı yürüttüklerini ifade eden Başkan Yüksel ,sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsan kendisine iletilen sorunların çözümünü görünce mutlu oluyor. Bunu en iyi yaşayanlarsınız. Yoksa talebin sınırı yok. En fazla sitem alan, en fazla teşekkür alanlar arasındasınız. Birebir yaşıyorsunuz. Dolaysıyla bulunduğunuz mahallede her talep tabii ki muhtarlarımıza ve siz yardımcılarına akmış oluyor. Güçlü bir çağrı iletişim merkezi olan KİMER ile aslında sizin iş yükünüzü azaltmayı hedefledik. Bir sorun çözme kültürü oluşturmayı hedefledik. Kayıt altında olması bile hem sizin iş yükünüzü hem de bizim iş yükümüzü bir anlamda disipline edecek bir yapıyı hedefledik.’’

Yeni bir dönemin yani yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatan Başkan Yüksel, ‘’Hem muhtarlarımız için de hem bizler için de yeni bir süreç geliyor, ama bizim takım arkadaşı olduğumuzu unutmayın. Elbette ki herkes yeni dönemle ilgili bir iddia ortaya koyacak, bir hedef koyacak, aday olacak. Bu bir hizmet yarışı, dayanışmanız için, iş arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Biz yine her koşulda sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Yüksel, sonuç itibariyle Kartallılar’a hizmetlerin ulaştırılması noktasında kendilerine en çok muhtarlıkların yardımcı olduğunu vurguladı.

-‘’ Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi’ni açacağız’’-

Pandemide, depremde çok zor zamanlardan geçildiğini belirten Yüksel, o dönemlerde bile belediye olarak çok sayıda hizmet gerçekleştirdiklerini anlattı.

Yüksel, ‘’İçinde bulunduğumuz sosyal tesis de mesela yoktu. Bunun gibi 8 adet tesis yaptık. Yalı-Yunus-Topselvi Kültür Merkezi’mizi de önümüzdeki süreçte inşallah açacağız’’ dedi.

Hem pandemi, hem deprem, hem de ekonomik zorluklara rağmen hizmet etmeyi bırakmadıklarını dile getiren Yüksel, ‘’ Elbette yapamadıklarımız da oldu. Elimizdeki işleri bırakıp pandemide önemi ortaya çıkan Neriman-Sami Türkdoğan Aşevi ve Gıda Bankası’nı yapmamız da bu duruma örnektir. Aşevi ve gıda bankası o dönem ortaya çıkan bir ihtiyaçtı. Bunlar vaat ettiğimiz projeler değildi’’ şeklinde konuştu.

Başkan Gökhan Yüksel,  yine o dönemde veterinerlik binasının yenilenerek çalışan sayısını 3 kat arttırdıklarını da belirtti.

 

Toplantıya, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ ve birim personeli de katıldı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI