Bakan Çavuşoğlu: “Yıkılan evlerin yerine yenileri yapılacak”

ntalyada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile orman yangınlarıyla ilgili ortak basın toplantısı yaptı.
 Tarih: 04-08-2021 15:20:00
Bakan Çavuşoğlu: “Yıkılan evlerin yerine yenileri yapılacak”

Antalya'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile orman yangınlarıyla ilgili ortak basın toplantısı yaptı.

ANTALYA (İGFA) - Antalya bölgesinde meydana gelen yangın dolayısıyla Antalya’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Manavgat’taki Yangın Yönetim Merkezi’ni ziyareti sonrasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Manavgat’ın Kalemler Mahallesi'nde açıklama yaptı.

Bakan Çavuşoğlu, hasar tespit çalışmalarının devam ettiği bölgede telef olan hayvanların sayısı belli olduğunu kaydederek, "Yıkılan evlerimizin yerine yenilerini yapacağız. Bir ay içinde inşaat çalışmaları başlayacak" dedi. Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da sahada incelemelerini sürdürdüğünü söyledi.

KKTC Cumhrubaşkanı Ersin Tatar da, Bakan Çavuşoğlu ile merkezde görüşerek yangın ile ilgili bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI