Kocaeli İzmit’in ‘Çınar’ı Avrupa’da yarışacak

Kocaelide İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Çınar Atık Uygulaması’ Avrupa Sürdürülebilir Şehirler Platformunun 2021 dönüştürücü Eylem Ödüllerinde yarışmaya hak kazandı.
 Tarih: 09-08-2021 10:00:00
Kocaeli İzmit’in ‘Çınar’ı Avrupa’da yarışacak

Kocaeli'de İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Çınar Atık Uygulaması’ Avrupa Sürdürülebilir Şehirler Platformunun 2021 dönüştürücü Eylem Ödüllerinde yarışmaya hak kazandı.

KOCAELİ (İGFA) - Türkiye’de örnek projelere imza atan İzmit Belediyesi, Avrupa Sürdürülebilir Şehirler Platformunun 2021 Dönüştürücü Eylem Ödüllerinde yarışacak.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden ve birçok yerel yönetime örnek olan Çınar Atık Uygulaması, Strateji Geliştirme Müdürlüğü AR-GE ve Proje Geliştirme Biriminin oluşturduğu başvuru neticesinde ön elemeyi geçerek yarışmaya hak kazandı. 

Doğa dostu İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çınar Atık Uygulaması geri dönüşümde farkındalık oluştururken, çevre kirliliğinin önüne geçen ve ekonomiye katkı sağlayan uygulamaya yönelik bilgi ve görseller, Sürdürülebilir Şehirler Platformu dönüştürücü eylemler veri tabanına örnek proje uygulaması olarak kalıcı olarak eklendi.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI