Çin’de vakalar arttı, memurların işine son verildi!

COVID-19 pandemisinde aldığı sıkı tedbirlerle bilinen Çinde en az 30 devlet görevlisinin salgın döneminde görevini yerine getiremediği ve geç eyleme geçtiği gerekçeleriyle işine son verildiği ya da ceza aldığı açıklandı.
 Tarih: 09-08-2021 13:10:00
Çin’de vakalar arttı, memurların işine son verildi!

COVID-19 pandemisinde aldığı sıkı tedbirlerle bilinen Çin'de en az 30 devlet görevlisinin salgın döneminde görevini yerine getiremediği ve geç eyleme geçtiği gerekçeleriyle işine son verildiği ya da ceza aldığı açıklandı.

Onlar belediye başkan yardımcısı, sağlık komisyonu üyesi, hastane yöneticisi, havaalanı ve turizm departmanlarında görevli çalışanların da olduğu belirtiliyor.

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu açıklamasında, aşınan tüm önlemler ve seyahat yasaklarına rağmen ülke içi 94 yeni koronavirüs vakası görüldüğünü duyurdu.

Söz konusu vakaların çoğunun Nanjing Havaalanı'nda çalışanlar arasında görüldüğü ve yeni vakaların büyük çoğunluğunun delta varyantı olduğu kaydedildi.

Yetkililer delta varyantının ülkenin güneyinde bulunan ve tropikal bir iklime sahip turistik Hainan eyaletinden yayıldığını düşünüyor. Bunun yanında ülkenin kuzeyindeki Rusya sınırı üzerinde İç Moğolistan eyaletinde de bazı delta varyantı vakaları görüldüğü belirtildi.

Etiketler
  Kaynak: İGF
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI