BAKAN BAK, KARTAL STADI PROJESİNİN ALANINI İNCELEDİ

GENÇLİK VE SPOR BAKANI BAK: “KARTALSPOR BİR MARKA. İNŞALLAH KISA SÜREDE ESKİ GÜNLERİNE GETİRECEĞİZ”
 Tarih: 14-03-2024 14:59:46   Güncelleme: 15-03-2024 15:11:46
BAKAN BAK, KARTAL STADI PROJESİNİN ALANINI İNCELEDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kartal Stadı projesinin yapılacağı alanı yerinde inceledi.   

Bakan Bak, AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Hüseyin Karakaya, AK Parti Kartal İlçe Başkanı  Nimet Gündoğdu ve ilçe yöneticileri ile Kartal Stadı projesinin yapılması planlanan alanına gitti.

Proje hakkında Karakaya’dan bilgi alan Bakan Bak, alanı gezerek incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kartal’a güzel tesisler kazandıracaklarını ifade ederek, bütün gençleri uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korumak istediklerini söyledi. 

KARTALSPOR’U ESKİ GÜNLERİNE GETİRECEĞİZ

 Bakan Bak, “Kartalspor bir marka. İnşallah kısa sürede eski günlerine getireceğiz. Her türlü desteği vereceğiz. Hep beraber ayağa kaldıracağız. Kartal’a güzel tesisler kazandıracağız. Hiç merak etmeyin” şeklinde konuştu.

KARTAL, SPORUN MERKEZİ OLACAK

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Karakaya ise “Kartal hem Anadolu yakasının marka ilçesi olacak hem de sporun merkezi haline gelecek. Kartal için varız ve Kartal’a hizmet etmek için hazırız” dedi. Mimar Karakaya, “Hazırladığımız projeler lafta kalmayacak ve icraat olarak Kartalımıza kazandırılacak. Herkes biliyor ki yaparsa AK Parti yapar. Kartallılar sevinsin. Sayın bakanımız bize büyük destek veriyor. Bakanımızın riyasetinde Kartal Stadımızı yapacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI