Apple kripto para cüzdanı için iş ilanı yayınladı

Kripto para borsaları son aylarda büyük hareketlilik yaşıyor. Teknoloji devi Apple da kendi kripto para cüzdanı uygulaması için uzman arayışına başladı.
 Tarih: 27-05-2021 11:20:00
Apple kripto para cüzdanı için iş ilanı yayınladı

Apple çoğu zaman iş ilanlarında adaylardan beklediği gereksinimleri açıkça yazmaz ve pek fazla detay vermez. Fakat bu ilanda şirket açıkça istediği kriterleri belirtti ve aradığı kriterleri şu şekilde paylaştı: “Dijital cüzdanlar, BNPL, hızlı ödemeler, kripto para birimleri gibi alternatif ödeme sağlayıcılarında veya sağlayıcılarıyla 5 yıldan fazla çalışma deneyimi arıyoruz.”

iPhone 13’ün işlemcisi seri üretimde

Bunun yanı sıra, 6 yıldan fazlası işletme ve finans bölümlerinde olmakla, toplamda 10 yıldan fazla deneyime sahip olmaları beklenen adayların, ayrıca alternatif ödeme yöntemleri ekosistemini, karmaşık sermaye akışı ve sektördeki düzlenleme ve kurallarla ilgili derin bilgi-birikiminin olması da talepler arasında. Yalnızca lisans derecesi zorunlu olsa da, yüksek lisans derecesinin seçmelerde artı puan kazandıracağı da vurgulandı.

APPLE KRİPTO PARALARA YÖNELİYOR

2019’da verdiği bir röportajda, Apple‘ın kripto paraları izlediğini söyleyen Apple Pay başkanı Jennifer Bailey, ayrıca markanın kripto paraların uzun vadeli büyük potansiyeli olduğuna inandığını da belirtti. Fakat, Tesla ve diğer şirketlerden farklı olarak, kripto paralarda bir yatırımının varlığı ile ilgili kamuoyuna bir açıklama veya duyuru yapmadı.

 

Etiketler
  Kaynak: UlusalAjans
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER TEKNOLOJİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI