ALİ COŞKUN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN, ATAŞEHİR- FERHATPAŞA SANAYİCİ İŞ İNSANLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
 Tarih: 12-03-2024 12:29:51
ALİ COŞKUN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, Ataşehir Ferhatpaşa Sanayici İş İnsanları Yardımlaşma Derneği’ni (AFSİYAD) ziyaret etti.

Ali Coşkun, seçim çalışmalarında iLçenin en çok sorunu olan Ferhatpaşa Mahallesi’ne ağırlık veriyor. Ferhatpaşa Mahallesi’ne daha çok zaman ayıran Ali Coşkun, bu kapsamda AFSİYAD Dernek Başkanı Gökhan Erkan ve yönetimiyle bir araya geldi.

Derneğin çalışmalarını inceleyen Coşkun,  Ataşehir için hazırladığı projelerin yanı sıra gönüllü iş insanlarıyla çalışacaklarını ifade ederek, "Elbette ki istihdamı sağlamak ekonomik krize bulacağımız en köklü çözüm olacaktır. Projelerimizle çok sayıda çalışana ihtiyaç duyacağız. Lakin onların hayata geçmesi ilk haftalarda olmayacak. O zamana kadar yine biz komşularımızın yanında olacağız “ dedi.

Kendisinin göreve gelmesini bekleyen çok sayıda iş insanı olduğunu dile getiren Coşkun, enflasyonun  tırmanışa geçtiği son yıllarda ilçede ihtiyaç sahiplerinin artmasının kaçınılmaz olduğunu aktardı.

 Ali Coşkun, bugüne kadar ‘ben yaptım oldu’ anlayışının hakim olduğunu, bu anlayıştan ilçede yaşayanların çok rahatsız olduğunu savunarak, “Sahada yaptığımız çalışmalarda özellikle Ferhatpaşalı seçmenler oy kullandıklarını fakat seçim sonrası kimseye ulaşamadıklarını, aynı zamanda hizmet alamadıklarını ifade ediyorlar. Benim gerçek siyasete girme sebebim bu. İş dünyasından gelen biri olarak kurduğunuz dernekle nelere kimlere yardım edebileceğinizi biliyor ve bu şekildeki seçmenlerin sorununu nasıl çözeceğinizi biliyorum” diye konuştu.

FERHATPAŞA MAHALLESİ, ATAŞEHİR ANLAYIŞININ DIŞINDA BIRAKILMIŞ

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ferhatpaşa Mahallesi, Ataşehir anlayışının dışında bırakılmış. Finansın merkezi olan Ataşehir’de derin yoksulluğun çok fazla yaşandığını biliyoruz.  Bu da beni gerçekten çok üzüyor. Benim hayat amacımda insanları yaşadıkları derin sorunları azaltmak ve onların yaşam standartlarını yükseltmek var. O yüzden de Ataşehir Belediyesi’nin kaynakları benim hayat felsefemi yerine getirmeye çok müsait. Eminin tüm yardımlaşma dernekleri, STK’lar da benimle aynı şeyi düşünüyor.”

ATAŞEHİR’DE GÜLEN YÜZLER ÇOĞALSIN

Belediyenin kaynaklarının doğru ve eşit bir şekilde pay edildiğinde Ataşehir’de herkesin yüzünün gülmesinin sağlanacağını belirten, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bizlerin çabası ve uğraşısı aynı ise bunu birleştirirsek, ortak akılla yönetirsek ilçede işsizlik, istihdam, derin yoksulluk bir sene içerisinde biter. Ben buna inanıyor ve onun için Ataşehir Belediyesi’nin yönetimine talip oluyorum. Sizlerden hem oy desteği, hem de çalışma arkadaşım, yol yürüdüğüm kişiler olmanızı istiyorum. Ataşehirliyiz hepimiz. Uzun yıllardır yaşadığımız ilçemizde kimse yatağına aç girmesin. Kimse işsiz kalmasın, gençlerimiz gelecek kaygısı yaşamasın. Hepimizin günün sonunda isteği şu; Ataşehir’de gülen yüzler çoğalsın.”  .

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI