ALİ COŞKUN GAZETECİLERLE İFTAR YAPTI

İYİ PARTİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI COŞKUN: İYİ PARTİ OLARAK ATAŞEHİR’DE ŞU ANDA YÜZDE 22’LERİN ÜZERİNE ÇIKMIŞ VAZİYETTEYİZ
 Tarih: 18-03-2024 04:36:01   Güncelleme: 18-03-2024 05:34:01
ALİ COŞKUN GAZETECİLERLE İFTAR YAPTI

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun  gazetecilerle bir araya geldiği iftarda  “İYİ Parti olarak Ataşehir’de şu anda yüzde 22’lerin üzerine çıkmış vaziyetteyiz” dedi.

Gazeteciler için düzenlenen iftara İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu  Ali Coşkun’un eşi Ayla   Coşkun da katıldı.Ali Coşkun, aday gösterildiği ilk günden bugüne kadar geçen 4,5 aylık sürede ilçenin bütün mahalle ve sokaklarını gezdiğini, pek çok ziyaretler gerçekleştirdiğini anlattı. 

Coşkun, “Karşınıza aday olarak geldiğimde, ‘Emin misiniz, neden Ataşehir’e aday oldunuz?’ denmişti. İYİ Parti’nin oy eksiği olduğu üzerine konuşulmuştu. Hatta sokaktan da gelen tepkiler, ‘5 bin oy, 10 bin oy alırsınız’ üzerine kurgulanmıştı. O günden bugüne geldiğimizde ise anket sonuçlarına baktığımızda yüzde 20’lerin üzerinde bir oy oranımız olduğu ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

HER GEÇEN GÜN OY ARTIŞIMIZ DEVAM EDİYOR

Sahada vatandaşlardan en çok oyları böldükleri şeklinde eleştiriler geldiğini kaydeden Coşkun, şöyle devam etti:“Son 20-25 yıllık bir süreç içinde Türkiye maalesef ikili parti sisteminden yorulmuş vaziyetteydi. Sahada gezerken ciddi bir kararsız seçmenin olduğunu fark ettim Ataşehir özelinde. Yüzde 25-30 yakın oranlardaydı.  Yaklaştıkca bu oranların düştüğünü görmeye başladım. Kararsız seçmenlerde iktidar partisi ve yerel iktidarın olduğu parti ikisinden de ciddi rahatsızlık ve sıkışmışlık vardı onlara şunu anlattım. Biz İYİ Parti olarak Ali Coşkun olarak burada farklı bir yol açmış oldıuk, üçüncü bir yoldu bu ve bu yolla bütün Ataşehir’i kapsayacağımız birleşireceğimizi dile getirdim. Ciddi şekilde olumlu yönde dönüşler almaya başladım. Bir çok kararsız seçmenin bu yaklaşımımızdan samimiyetimizden artık sandığa  gideceklerini deklare etmeleri beni çok heyecanlandırdı ve bu heyecanla yola devam ederken her geçen gün bu sayının lehimize doğru arttığını gördüm. Ciddi oranlarda teveccühler karşılaştım. Kararsız seçmenleri ikna ede ede bir noktaya kadar getirdik ve geldiğimiz noktada şunu net görebiliyorum ki İYİ Parti olarak Ataşehir’de şu anda yüzde 22’lerin üzerine çıkmış vaziyetteyiz. 14 günlük süre kalmasına rağmen her geçen gün oy artışımız devam ediyor. “

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun,  Ataşehir’in 17 mahallesinin kendi dinamikleri  bulunduğunu, bazı yerler finansın merkezi iken bazı yerlerin yoksulluğun merkezi olduğunu belirtti.

Ataşehir’in 17 mahallesinde yaşayan 425 bin kişinin tamamının yüzünün gülmesini, sıcak ortamda uyumalarını ve  mutlu uyanmalarını arzu ettiğini dile getiren Coşkun,  “Ataşehir’de kaloriferi yanmayan ev kalmayacak, buzdolabı boş ev de kalmayacak. Finansın merkezi, yoksulluğun merkezinden çıkıp herkesin refah içinde yaşayacağı bir Ataşehir inşa etmek benim en büyük hedefim” diye konuştu.

Ali Coşkun,  seçimi kazanması halinde 1 Nisan’dan başlayarak gece gündüz çalışarak, bütün Ataşehiri kucaklayıp bütün mahallelerindekilere eşit mesafede davranmayı hep taahhüt ettiğini vurgulayarak şunları kaydetti:”Amacım insana dokunmak fayda vermek hep beraber yol almak. Umut ediyorum ki bunu hep birlikte başaracağız ve 1 Nisan sabahı da hep beraber oturup bunları konuşacağız. Buradan bütün Ataşehirli seçmenlerimi, komşularımı 1 Nisan sabahı belediye başkanı olarak akşamına iftara  bekliyorum ve sonrasında kahve içip sohbet etmek istiyorum. “

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  Editör: Nesime ERGÖNEN, Yalçın BEL   Kaynak: www.bultenistanbul.com.tr
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ATAŞEHİR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI