SURİÇİ KUPASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

7 Bin sporcunun yarıştığı Suriçi Kupası yarışlarında 778 Bin TL ödül, 210 Kupa ve 1831 madalya dağıtıldı.
 Tarih: 16-06-2022 11:35:59
SURİÇİ KUPASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Fatih Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Okul Sporları Suriçi Kupa Turnuvası’nda dereceye giren takımlara kupaları ve ödülleri takdim edildi.  Mimar Sinan Stadında yapılan ödül törenine Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın yanı sıra sporcular ve aileleri de katıldı.

6 bin 738 öğrencinin 16 branşta yarıştığı turnuvanın ödül töreninde, dereceye giren takım ve sporculara; 210 kupa, 1831 madalya ve  778.000 TL  ödül dağıtıldı.

Törende bir konuşma yapan Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, üç yıl içerisinde ilçeye birçok spor tesisi kazandırdıklarını belirterek şunları söyledi: “ Spor tesisleri olmadan spor gelişmez. Bunun için bu yönde büyük gayret gösteriyoruz. Suriçi kupası vesilesiyle 77 okuldan yaklaşık 7 bin öğrencimiz centilmence yarıştı. Coşkuyla geçen müsabakalarda yarışan tüm sporcularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu önümüzdeki yıl on bini bulacak.  Tüm gençlerimizi spora yönlendirmek için gençlik ve spor müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğüyle de çok yakın çalışma içerisindeyiz.”

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER FATİH Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI