LOKMAN HEKİM SAĞLIK GRUBU PENDİKSPOR KULÜBÜ’NÜN SAĞLIK SPONSORU OLDU

Spor Toto 1. Lig’e yükselen Pendikspor Kulübü ile Lokman Hekim Sağlık Grubu arasında sağlık sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Pendikspor Başkanı Mahmut Türkoğlu ve Lokman Hekim İstanbul Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz, Pendikspor’un sağlık sponsoru protokolünü imzaladılar.
 Tarih: 18-08-2022 14:51:16   Güncelleme: 27-10-2022 19:24:16
LOKMAN HEKİM SAĞLIK GRUBU PENDİKSPOR KULÜBÜ’NÜN SAĞLIK SPONSORU OLDU

“Şifa Kapınız” sloganıyla yola çıkan ve Türkiye çapında biri üniversite hastanesi olmak üzere 7 hastane, 1 tıp merkezi ve 1 görüntüleme merkezi ile hizmet vermekte olan Lokman Hekim Sağlık Grubu, son yıllarda hız verdiği sponsorluk faaliyetlerine, Ankaragücü Futbol Takımı ve Türk Telekom Basketbol Takımından sonra, Pendikspor Kulübü sağlık sponsorluğu ile devam etme kararı aldı.

Pendikspor Başkanı Mahmut Türkoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada protokolün hayırlı olmasınını dileyerek; " İnşallah birlikte güzel başarılara imzalat atarız." dedi.

Lokman Hekim İstanbul Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz ise yaptığı konuşmada; “Sağlık ve sporun birbirinden ayrılmaz iki önemli alan olduğu bilinciyle, Pendik Spor Kulübü sporcularına, İstanbul Hastanemizde sağlık hizmeti verecek olmaktan dolayı Lokman Hekim Sağlık Grubu olarak mutluyuz. İşbirliğimizin her iki kuruma da hayırlı olması temennisiyle, sayın başkanımıza ve Pendik Spor Kulübüne Spor Toto 1. Lig’de başarılar diliyoruz.” dedi.

LOKMAN HEKİM SAĞLIK GRUBU

Lokman Hekim Sağlık Grubu, çeyrek asırlık sağlık hizmeti tecrübesini Ankara ve Van’ın ardından İstanbul’a da taşıdı. Ankara’da dört hastane ve bir tıp merkezi, Van’da ise iki hastane ile hizmet veren Lokman Hekim Sağlık Grubu, Pendik ilçesine bağlı Kurtköy’deki Lokman Hekim İstanbul Hastanesi ile İstanbullulara sağlık hizmeti sunmaya başladı.

Lokman Hekim İstanbul Hastanesi 25.000 metrekarelik kapalı alan, 8 ameliyathane, 21 genel (dahili/cerrahi) yoğun bakım, 10 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 4 koroner yoğun bakım yatağı ve toplam 100 hasta yatağı ile hizmet veriyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER PENDİKSPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLMALI?
    YUKARI