Gündemin nabzını tutan ‘e-psikiyatri.com’ artık mobilde

Psikiyatri ve psikoloji başta olmak üzere ruh sağlığı, bilim, tıp, sağlık ve sağlık teknolojileri alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek gündemin nabzını tutan ‘e-psikiyatri.com’, artık mobilde de yerini aldı.
 Tarih: 11-10-2023 14:16:31
Gündemin nabzını tutan ‘e-psikiyatri.com’ artık mobilde

Bilim, sağlık, psikoloji, teknoloji ve gündeme dair Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelere yer veren ‘e-psikiyatri.com’, artık cebinizde ve ulaşmak istediğiniz her an bir tık uzağınızda. Günlük 50 bin tekil kullanıcı ve 75 – 90 bin arası sayfa görüntülenmesine sahip olan ‘e-psikiyatri.com’un sayfalarının görüntülenme sayısı ise aylık 6 milyon.

2000 yılında yayın hayatına başlayan ve her gün sürekli gündemi takip ederek o güne dair haberleri de yayına alan ‘e-psikiyatri.com’, hekim makaleleri, sağlık alanında referanslı yabancı kaynaklı sitelerden ve ajanslardan alınan bilgi ve haberlere de yer veriyor. Mobil uygulamada yer alan ve NPİSTANBUL Hastanesi uzmanları tarafından hazırlanan ‘Psikolojik Testler’ ile ruh sağlığı test edebiliyor. Test sonuçları da mail adreslerine gönderiliyor.

Facebook ve Twitter’da da 15 binin üzerinde takipçisi bulunan ‘e-psikiyatri.com’, reklamsız ve organik olarak da takipçi sayısını günden güne artırıyor. Web sitesi Üsküdar Üniversitesi haberlerini de yayına alıyor. e-psikiyatri mobil uygulaması Play Store ve App Store mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilir.

 

 

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI