Başkan Şayir, koltuğunu küçük Derin'e bıraktı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu küçük Derin'e bıraktı.
 Tarih: 23-04-2022 13:03:54
Başkan Şayir, koltuğunu küçük Derin'e bıraktı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza şayir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokul öğrencisi Derin Aksu'yu makamında ağırladı.

İlkokul öğrencisini kapıda karşılayan Başkan Şayir, makamını Şehit Can Duyar İlkokulu 4-D sınıfı öğrencisi Derin Aksu'ya bıraktı.  Makama oturan küçük Derin görevi devir alır almaz başkan yardımcıları ve birim müdürlerine çeşitli talimatlar verdi.

Başkan Şayir, ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle belediye başkanlığını bir günlüğüne ilkokul öğrencisi Derin Aksu'ya devrettik. Sempatisi ve tavrıyla hepimizi mutlu eden Derin'in belediye çalışmaları ile ilgili tavsiye ve talimatlarını yerine getirdik. Ailesine ve öğretmenlerine bilgili ve donanımlı bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyor, Derin ile birlikte bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” sözlerini kullandı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DİLOVASI Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI