ALTINOK ÖZ, SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İYİ Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Altınok Öz, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı İbrahim Yıldırım Ateş ve partililerle Kartal Sahil Meydanı Atatürk Heykeli önünde toplanarak, Kartal'da ilk saha çalışmalarına başladı.
 Tarih: 01-03-2024 19:26:26   Güncelleme: 01-03-2024 20:16:26
ALTINOK ÖZ, SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Öz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada “Bugün ilk defa sokak çalışmasına başlıyoruz. Seçim çalışmaları ‘Altınokvari’ yürüyor. Bir ev ziyareti ve hastane ziyareti yapacağım. Sonra da gece dönercisine uğrayacağım. Kartal’ seviyoruz. Kartallılar da beni özlemişler” dedi.

Ankara Caddesi, Kordonboyu ve çevresinde esnaf ziyaretinde bulunan Öz, dükkanları dolaşarak esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.  Vatandaşlarla selamlaşan Öz, isteyenlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Altınok Öz, sokak çalışması sırasında esnaf ve vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar sarılıp öperek başarılar dilediler.

Restoran ve kahvehanelere de giren Öz’ü, bazı vatandaşlar “İYİ Parti yıldızını buldu’’ diyerek alkışladı.  Kordonboyu Mahalle Muhtarlığı binasına da giren Öz, daha sonra sahilde çay bahçesinde oturdu.Öz, burada bir gazetecinin “Kartal Belediyesi’ni ne zaman ziyaret edeceksiniz” şeklindeki sorusu üzerine “Kartal Belediyesi’ne 1 Nisan sabahı gideceğim” dedi.

ÖZ’E GÜZEL SÜRPRİZ

İYİ Parti Kartal Belediye Başkan adayı Altınok Öz, çay bahçesinde çay içtiği sırada güzel bir sürprizle karşılaştı.Belediye başkanlığı döneminde açtığı kreşlerden birinde öğrenim gören ve o dönemde birlikte fotoğrafları olan 16 yaşındaki Yudum Gül Yılmaz’ın yanına gelerek kendini tanıtması üzerine mutlu olan Öz, Yudum Gül Yılmaz’ı yanına oturtarak bir süre sohbet etti. Öz'e brlikte çekilmiş eski fotoğrafları hediye eden Yılmaz, Altınok Öz’ü 13 yıl sonra yine gördüğü için çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Yudum Gül Yılmaz’ın annesi Fatoş Yılmaz da Altunok Öz’ün yeniden aday olmasına çok sevindiklerini söyledi.

 

  HABER VİDEOSU
Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KARTAL Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI